ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ

Ο Γιαννακόπουλος είχε μάθει μέχρι τώρα να κάνει τις μαγκιές του, να ξεφτιλίζει τον κόσμο και να μην παίρνει απάντηση από κανέναν. Εριστικός και προκλητικός επί δεκαετίες μονοπωλεί το ενδιαφέρον και αποτελεί το κατεξοχήν θέμα συζήτησης  της τοπικής κοινωνίας της Γλυφάδας,  ως ο επίδοξος δικομανής, μηνυσάκιας.  Αυτοβαπτισμένος ενεργός δημότης, διώκτης του οικονομικού εγκλήματος, τοπικός εισαγγελέας,  σήμερα μασκαρεμένος μας παρουσιάζεται ως ένας σκληρός πιστολέρο, ένας καουμπόι.

Εγώ δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν το μασκαριλίκι αυτό είναι ιδέα δική του ή του φίλου και συνεργάτη του και δεν με απασχολεί  όμως μπορώ ανεπιφύλακτα  να πω ότι γελάει ο κόσμος με τα χάλια του. Απίθανα τραγελαφικά σκηνικά που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν υπάρχουν βαθύτερα αίτια με την ψυχική υγεία του ανθρώπου.

Ίσως έχουμε κουράσει τους αναγνώστες μας αλλά θεωρώ αναγκαίο  να μάθουν όλο και περισσότεροι τον βίο και την πολιτεία του ανθρώπου που προσποιείται τον ευυπόληπτο δημότη, όμως πίσω από την μάσκα κρύβεται ένας κακόψυχος, ένας μοχθηρός ψεύτης και συκοφάντης που έχει καταφέρει να τρομοκρατεί τους πάντες στο πέρασμα του με το σατανικό χαρακτήρα του.

Κάποτε οι βασανιστές ΕΣΑτζήδες στα κολαστήρια της χούντας έκαναν ότι ήθελαν γι αυτό  ίσως η θητεία του Γιαννακόπουλου  στην ΕΣΑ (αν η φωτο αληθεύει) να του έχει αφήσει τέτοια ψυχικά κατάλοιπα.

fwto

 Σε νέο του λοιπόν μήνυμα για μια ακόμη φορά υποστηρίζει ότι το εξευτελιστικό  βίντεο είναι καθ΄ ολοκληρίαν έργο του συνεργάτη του, όμως για αυτούς που τον ξέρουν υπάρχει έστω και ένας που θα μπορούσε να πιστέψει ότι όλο αυτό έγινε χωρίς την σύμφωνη γνώμη την δική του? Συνεχίζοντας με απειλεί ότι ενεργεί να με «μαζέψουν» τα αστυνομικά όργανα κι ότι αν ξαναγράψω σε βάρος του τον λόγο πλέον θα έχουν οι εισαγγελικές και οι δικαστικές αρχές. Η απάντηση μου είναι  ότι στον Κορυδαλλό έχουν αρχίσει να βάφουν τα κελιά, ας φροντίσει λοιπόν να είναι από τους πρώτους ένοικους που θα τα απολαύσουν  φρεσκοβαμμένα.

Ο γνωστός εκφοβισμός σε όποιον σταθεί απέναντι του και δεν υποκύψει στις απαιτήσεις του και τα πονηρά σχέδια του.

Για να είμαστε λοιπόν ξεκάθαροι εγώ τις απειλές και τους εκφοβισμούς του δεν τους φοβάμαι, άλλωστε έχω μάθει στην ζωή μου να κυκλοφορώ με το κεφάλι ψηλά, αντίθετα με αυτόν που για να βγει από την πόρτα του σπιτιού του χρειάζεται πρώτα να ελέγξει τον δρόμο  από τον φόβο να μην πάθει και πάλι αυτό που έπαθε πριν  τέσσερα περίπου χρόνια, όταν τον τσακίσανε στο ξύλο και τον αφήσανε αιμόφυρτο. Τυχαίο δεν νομίζω.

αρχείο λήψης

Κατά όσο λοιπόν με αφορά δεν πρόκειται να κάνω πίσω, είμαι αποφασισμένος να φτάσει το μαχαίρι ως το κόκκαλο κι αυτό γιατί αυτός ο αχρείος τάραξε την ψυχική ηρεμία της οικογένειας, των παιδιών μου. Η  Γλυφάδα θα πρέπει να καθαρίσει από τους εκβιαστές και τα σαπρόφυτα και ο κάθε κατεργάρης στο μπάγκο του.  Αγώνα λοιπόν μέχρι να ξεβρομίσουμε.

αφήστε ένα σχόλιο


+ 6 = επτά