ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΠΛΕΚΤΟ ΣΟΥ!

Ένας άνθρωπος που τρελαίνεται για προβολή και δημοσιότητα που του αρέσει να μασκαρεύεται και να παριστάνει τον καουμπόι, τι σοβαρότητα έχει να επιδείξει εκτός από το  αστείο του χαρακτήρα του; Ο Γιαννακόπουλος πουλάει τρέλα αλλά εγώ θα τον κάνω καλά.

Μετά το δημοσίευμα μου για τον κ. Νίκο Παπάζογλου, μου επιτέθηκε για μια ακόμη φορά ο φίλος του,  γνωστός συκοφάντης και τοπικός μας μαϊντανός Γιαννακόπουλος, κι αφού με στόλισε με βρισιές και αναθέματα με καλεί ο να δημοσιεύσω το υβριστικό του σχόλιο.

Η απάντηση μου

Ρε αχρείε Γιαννακόπουλε, ρε ασήμαντο και μικρό ανθρωπάκι πάρε επιτέλους χαμπάρι ότι τις διαταγές μπορείς να της δίνεις μόνο στα φερέφωνα και σε αυτούς που χαρτζιλικώνεις για να σε ανεβάζουν στις σελίδες τους και να παριστάνεις τον τοπικό εισαγγελέα.

Οι μαγκιές, οι εξυπνάδες και οι φοβέρες δεν περνούν σε εμένα και κακώς που μέχρι σήμερα δεν το κατάλαβες, όμως θάρθη η ώρα που θα το καταλάβεις . Όσο για τον κ. Νίκο Παπάζογλου μάθε αχρείε συκοφάντη και ψεύτη ότι εγώ δεν έχω εμμονές σαν και του λόγου σου και με τον άνθρωπο αυτό δεν είχα, δεν έχω τίποτα και δεν έχω ανταλλάξει ποτέ καμία κουβέντα, όμως τον μέμφομαι και του κάνω κριτική γιατί δεν θα έπρεπε για κανένα λόγο να έχει δίπλα του ανθρωπάκια  μικρά και ασήμαντα σαν και εσένα, άλλωστε είναι πλέον ξεκάθαρο ότι « ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ» κι αυτό θα  το καταλάβει κι ο ίδιος πολύ σύντομα.

Για να επανέλθω σε εσένα αχρείε Γιαννακόπουλε, να ξέρεις ότι εγώ δεν είμαι του χεριού σου και δεν ιδρώνω από εκείνα τα χωροφυλακίστικα κι από τα νταηλίκια που έμαθες στην ΕΣΑ, γι αυτό, αυτά αλλού, σε αυτούς που χαρτζιλικώνεις για να σου γράφουν καλά λογάκια, για το πόσο έντιμος και δραστήριος και όλες αυτές τις παπαριές ενώ ξέρουν ότι είσαι ένα φίδι φαρμακερό ένας κοινός συκοφάντης ένας εμμονικός δικομανής,  ψυχοβγάλτης . Να πεις λοιπόν σε αυτά τα καρακόλια που σε δημοσιεύουν ότι όποιος έχει την ψυχή ας ξαναγράψει κάτι εναντίον μου. Όποιος κύναιδος έχει την μαγκιά ας γράψει έστω και το ελάχιστο.

Γιαννακόπουλε επειδή είναι η δεύτερη φορά που αναφέρθηκες στη  μάννα μου η οποία δεν ζει, δεν θα σου πω δημόσια αυτό που σκέπτομαι, άστο κι αυτό στην ώρα του,  μόνο να ξέρουν αυτές οι αδερφές που σε στηρίζουν και σου δίνουν βήμα για  να κάνεις τον μάγκα και τον καμπόσο ότι έχεις ξεφύγει πολύ κι ότι έχεις ξεπεράσει τα όρια.  Επειδή λοιπόν το τράβηξες πολύ να σου πω ότι αυτές τις μαγκιές να τις κάνεις στην συμβία σου, μόνον εκεί μπορείς να παριστάνεις τον άντρα που στην πραγματικότητα δεν είσαι, γιατί οι άντρες δεν φέρονται έτσι και κοίτα τι αποκαλύψεις σου επιφυλάσσω μέσα από το περιβάλλον σου. Έρχεται… ο πεθερός  από τον οποίο είσαι μεγαλύτερος, μαζί με και ένα CD που εσύ είχες στείλει. Θυμάσαι;;; Περίμενε και θα θυμηθείς… Όσο για το πότε θα έρθω στο δημοτικό συμβούλιο αυτό θα το κρίνω εγώ, άλλωστε και να μην σε βρω εκεί, έχεις ρουφιάνους να σε ειδοποιήσουν αμέσως.

Αυτά προς το παρόν τα καλύτερα έρχονται.

maketa tel

fwto

αφήστε ένα σχόλιο


− 8 = μηδέν