ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΟΥΣ

Ανίκανους και άχρηστους χαρακτήρισε τους κυβερνώντες ο Αδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει άμεσα την διεξαγωγή εκλογών.

«Δεν έχω δει τέτοιους άχρηστους ανθρώπους στη ζωή μου, δεν μπορούν να δέσουν τα κορδόνια τους. Θέλουμε να σηκωθούν να φύγουν, δεν κάνουν γι αυτή τη δουλειά. Είναι ανίκανοι» είπε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, υπογραμμίζοντας πως όταν προκηρυχτούν εκλογές οι Έλληνες «θέλουν δεν θέλουν, θα ψηφίσουν Κυριάκο Μητσοτάκη».

Σχολιάζοντο το νέο κόμμα της Εθνικής Ενότητας των Γιώργου Καρατζαφέρη και Αριστείδη Μπαλτάκου τόνισε ότι δεν πρόκειται για νέο κόμμα.

Όπως ανέφερε, ο ΛΑΟΣ κατέβηκε στις εκλογές του Ιανουαρίου και πήρε 1% και ο Αριστείδης Μπαλτάκος είχε ανακοινώσει το κόμμα «ΡΙΖΕΣ» και δεν κατέβηκε ποτέ σε εκλογές.

«Το ένα και το μηδέν ενώθηκαν τώρα για να κάνουν, λέει, νέο κόμμα. Τους βλέπω στο 0,5 αν φθάσουν στις εκλογές», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οσον αφορά τα χθεσινά επεισόδια στην Ειδομένη, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με τη στάση της επέτρεψε να δημιουργηθεί ο παράτυπος καταυλισμός και ότι στην περιοχή δραστηριοποιούνται ανεξέλεγκτα «κάθε μορφής αλληλέγγυοι».

Μάλιστα, υποστήριξε πως αν κυβερνούσε η ΝΔ, θα απέκλειε εξαρχής προληπτικά τη μοναδική γέφυρα που υπάρχει στην περιοχή, εμποδίζοντας έτσι τη συγκέντρωση χιλιάδων ανθρώπων στα σύνορα.

«Θα μπορούσε η κυβέρνηση, αν δεν κοιμόταν όρθια, να είχε αποκλείσει τη γέφυρα και να μη μαζευτούν στην Ειδομένη» είπε.

Καταλήγοντας, ο Αδωνις Γεωργιάδης μίλησε για το θέμα του Σταύρου Παπασταύρου, λέγοντας πως «πρέπει να καταδικαστεί ο κ. Παπασταύρου, αλλά να έχει δίκαιη δίκη, όπως όλοι μας».

αφήστε ένα σχόλιο


έξι − 3 =