Βρυκόλακες υποστηρικτές του Ανδρέα Παπανδρέου συκοφαντούν τον Αξιότερο των Άξιων

 
Ποιος είναι ο διαχειριστής της ομάδας, μπορείτε να μας τον υποδείξετε η θα πρέπει να ψάξουμε να τον βρούμε?
Τι τρολιά είναι πάλι αυτή?

Βρυκόλακες,  δήθεν υποστηρικτές του Ανδρέα Παπανδρέου συκοφαντούν τον Αξιότερο Δήμαρχο που γνώρισε η Γλυφάδα τον Αναμορφωτή της πόλης Γιώργο Παπανικολάου.
Ραμολιμέντα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους, κρυψίνοι της γνωστής συμμορίας που πίσω από τα ψευτοπροφίλ γίνονται υβριστές, εισαγγελείς και κατήγοροι.
Είναι το λιγότερο συκοφάντες και λαμόγια  κι όποιοι απ’ αυτούς  υπογράφουν το συκοφαντικό δημοσίευμα αν έχει τα αντρικά ας με μηνύσει.
Η αλητεία τους δεν έχει όρια. Βρέθηκε ένας άνθρωπος που κατά κοινά αποδοχή έφτιαξε όσα όλοι οι άλλοι μαζί εδώ και 50 χρόνια δεν μπόρεσαν και ψάχνουν να βρουν τρόπους να τον σπιλώσουν.
Ντροπή σας, αν έχετε έστω την ελάχιστη αξιοπρέπεια, πετάξτε την μάσκα και πείτε επώνυμα ποιοι είστε για να αναλάβετε και την ευθύνη των ελεεινών και τρισάθλιων αναρτήσεων σας.
Και επειδή μόνον ο Χριστός Ανεστήθη όλοι εσείς οι δηθεν υποστηρικτές του Ανδρέα Παπανδρέου καλά θα κάνετε να σφραγίσετε τις ταφόπλακες που σας βαραίνουν γιατί αναδύεται πτωμαϊνη, μπόχα και δυσωδία.
Οι απαντήσεις έχουν δοθεί κατά βούληση μέσα από τα έργα του Γιώργου Παπανικολάου,αλλά και από εκείνο το εκκωφαντικό περίπου 80% του Γλυφαδιώτικου λαού που ξέρει να αναγνωρίζει τις αξίες και να γυρίζει την πλάτη στη βρώμα και το νταβατζιλίκι της γνωστής συμμορίας.
Εκβιαστές!!

αφήστε ένα σχόλιο


+ τέσσερα = 9