Βροχή οι Φάπες!

Απόφαση κόλαφος για τον δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσαντάτο που θα πρέπει να αρχίσει πλέον  να τον απασχολεί σοβαρά ότι ο ναρκισσισμός, η αλαζόνια  και ο εγωκεντρισμός, δεν είναι ο κατάλληλος σύμβουλος. Δυστυχώς η εμπάθεια που έχει για τον δήμαρχο της Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου και το κόμπλεξ κατωτερότητας, όχι μόνο επιβεβαιώνουν το νοσηρό χαρακτήρα του αλλά τον οδηγούν σε λάθος εκτιμήσεις και αποφάσεις με συνέπεια να εκθέτει ολόκληρη την δημοτική αρχή μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τον εγωισμό  του.

Κόλαφος πραγματικά η απόφαση της Πολεοδομίας Ελληνικού – Αργυρούπολης που δεν του χαρίστηκε, απεναντίας έκανε σωστά τη δουλειά της και χρίζει παράνομες τις όποιες ενέργειες έχουν γίνει και ζητάει όπως είπαμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας την ποινική δίωξη των συναδέλφων τους.

Δηλαδή η απόλυτη ξεφτίλα για τον πρώην Πασόκο Γιάννη Κωνσταντάτο που βλέπει το οικοδόμημα της προσφιλής τακτικής των δήθεν «αποκαλυπτικών ρεπορτάζ» από  τα μισθωμένα παπαγαλάκια του να καταρρέει και την ίδια του την υπηρεσία να στρέφεται κυριολεκτικά εναντίον του.

Το γινάτι βγάζει μάτι και έρχεται η απόλυτη διακωμώδηση.

Με άλλα λόγια έκανε την γκάφα και επένδυσε στην επιθετική τακτική και τη συκοφαντία και του γύρισε μπούμερανγκ.

Αρκεί να θυμηθούμε και εκείνη την θλιβερή ανακοίνωση που είχαν συντάξει οι εργατοϋπάλληλοι  του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης που προφανώς τώρα θα πρέπει να κατάλαβαν ότι το πνεύμα αντεκδίκησης του υποβολέα τους έγινε  η θηλιά που τον πνίγει, μαζί και όλους όσους υπέγραφαν την αήθη εκχυδαϊστική επίθεση εναντίον του  δημάρχου της Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου.

Λυπηρό, οι εργατοϋπάλληλοι  του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης στην ανακοίνωση τους είχαν πηγαίο τίτλο το γνωμικό,  «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί», υπονοώντας τον δήμαρχο της Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, μόνο που σήμερα υποχρεώνονται  μέσα  σε βαρύ πένθος να κηδέψουν πολιτικά τον δικό τους δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο που απεδείχθη λίγος και μικρότερος των περιστάσεων με το περιβαλλοντολογικό έγκλημα που πήγε να διαπράξει στο ρέμα της Ευρυάλης.

Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι ο ρεβανσισμός και η ζήλια του Γιάννη Κωνσταντάτου δεν έχουν ταβάνι.

Ο Γιάννης έχει παρελθόν και το παρελθόν του δίπλα σε εξέχουσες προσωπικότητες όπως ο πρώην υπουργός του Πασόκ Α. Μαντέλης που καταδικάστηκε για μίζες σε  8 χρονάκια φυλακή τον στοιχειώνει.

Ιδιαίτερη μνεία στον Πασόκο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης  κ. Κρητικό ο οποίος  λέγεται, ότι άγεται και φέρεται ως το πρωτοπαλίκαρο του Γιάννη Κωνσταντάτου, στην προκειμένη περίπτωση όμως απεδείχθη πολιτικά τζάμπα μάγκας. Αυτός ο κάργας  ακολουθώντας φυσικά τις εντολές του Γιάννη Κωνσταντάτου οδήγησε για καπρίτσιο και μόνο συναδέλφους του αντιδημάρχους του Δήμου Γλυφάδας στο αστυνομικό τμήμα όπου τους υπεβλήθηκαν  μηνύσεις. Φαντάζομαι το χουνέρι του Πασόκου αντιδήμαρχου κ. Κρητικού όταν η ίδια Πολεοδομία του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης τους στέλνει στον εισαγγελέα.

Για το μισθοδοτούμενο παπαγαλάκι του Γιάννη Κωνσταντάτου που τον ακολουθεί κατά πόδας φουσκώνοντας σαν το παγώνι, δεν μπορεί να γίνει λόγος. Είναι ο απόλυτος σκαπανέας της χαράς και της ευθυμίας. Με τα γελοιογραφήματα του  κατακουρελιάζεται και  ξεβρακώνεται από μόνος του.

Δείτε για ακόμη μια φορά την έκθεση  καταπέλτης της Πολεοδομίας του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης όπου χαρακτηρίζει παράνομες και αυθαίρετες τις ενέργειες και ζητάει όπως είπαμε σε προηγούμενο δημοσίευμα μας την ποινική δίωξη των υπευθύνων  για να καταλάβετε το ήθος και το ύφος της διοίκησης του Γιάννη Κωνσταντάτου.

 

Δείτε τι αναφέρει:

ΘΕΜΑ: Αναφορά Αξιόποινης Πράξης

Σχετ: Το με αρ. πρωτ 10460/2021 έγγραφο του Δήμου Γλυφάδας.

Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.1 του άρθρου 94 του Ν. 4495/2017 (ΦΕΚ 167 Α/2017), καταγγέλλουμε ενώπιον σας την Δ/νση Περιβάλλοντος Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης γιατί εκτέλεσε εργασίες σε χώρο πρασίνου μεταξύ των οδών Ρόζας Ιμβριώτη και Κρήτης, οι οποίες δεν είναι σύμφωνες με τις Πολεοδομικές Διατάξεις. Συγκεκριμένα πρόκειται για αυθαίρετες κατασκευές όπως περιγράφονται στην υπ’αρ. 38/21 συνημμένη έκθεση αυτοψίας. Αυτά διαπιστώθηκαν κατά την αυτοψία που έγινε στις 01-06-2021 από τους τεχνικούς υπαλλήλους Φ… Μ… και Ε… Π… της Διεύθυνσης μας Μετά τα παραπάνω παρακαλούμε να διώξετε ποινικά τους ανωτέρω υπόχρεους, σύμφωνα με τον Νόμο. Σαν μάρτυρες εάν χρειαστεί μπορούν να καταθέσουν οι τεχνικοί υπάλληλοι που διενήργησαν την αυτοψία. Συνημμένα: η υπ΄αρ. 38/21 Έκθεση αυτοψίας Η Δ/ντρια ΥΔΟΜ Α.. Λ… Πολιτικός Μηχανικός

 

Δείτε παρακάτω την έκθεση αυτοψίας και τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί για τις αυθαιρεσίες:

αφήστε ένα σχόλιο


ένα × = 3