ΒΡΟΥΤΣΗΣ: Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Ως τη χειρότερη και πιο επικίνδυνη εθνικά κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, χαρακτήρισε ο Γιάννης Βρούτσης τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Μιλώντας στον Real Fm 97,8, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ανέφερε:

Θέλω να σας πω ότι ο λαός δεν ξεχνά -και είναι εξοργισμένος- ότι το δίδυμο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποτελεί τη χειρότερη και πιο επικίνδυνη εθνικά κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Δεν ξεχνά τις τρεις συνεχόμενες πολιτικές εξαπατήσεις που δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο.

Στο ερώτημα αν θεωρεί ότι προέκυψε κάτι θετικό από την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών ο κ. Βρούτσης σημείωσε: «Εκτιμώ και είναι πλέον η εκτίμηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, που δεν αποτυπώνεται μόνο στις δημοσκοπήσεις, αλλά είναι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ότι ουσιαστικά διασύρθηκε ο κ. Τσίπρας και ηττήθηκε κατά κράτος, διότι πήγε για μία συζήτηση στην οποία υποτίθεται ότι υπήρχε το συγκριτικό πλεονέκτημα και θα παρουσίαζε ακράδαντα στοιχεία και ουσιαστικά δεν παρουσίασε τίποτα».

Και πρόσθεσε:

Έκανε μια παρουσίαση 13 νόμων, ένας από τους οποίους ήταν δικός μου μάλιστα, και για τον οποίο αιφνιδιάστηκα όταν τον άκουσα. Δεν είπε τίποτα το καινούργιο. Αντίθετα, νομίζω ότι εκτέθηκε ανεπανόρθωτα, γιατί έχασε την τελευταία του ευκαιρία να παρουσιάσει κάτι σε ένα συγκριτικά –υποτίθεται- ευνοϊκό γι’ αυτόν γήπεδο, εκείνος είχε την πρωτοβουλία της κίνησης. Το χειρότερο όμως είναι ότι επιβεβαιώνεται και αποδεικνύεται ότι είναι ένα αυταρχικό καθεστώς που χρησιμοποιεί την κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να συσκοτίσει τα άδικα και αχρείαστα 5,5 δισ. μέτρα που έρχονται στον ελληνικό λαό.

αφήστε ένα σχόλιο


+ τέσσερα = 13