ΒΡΕ ΤΙΣ ΚΙΛΟΤΕΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Ακουγα την Σκορδά και την Τσιμτσιλή να μας διηγούνται τι χρώμα βρακί φοράνε.
Κίνδυνος για 15.000 οικογένειες εργαζομένων στα ηλεκτρονικά μέσα να βρεθούν στο δρόμο! Από την άλλη, αν εμείς, οι πολίτες, χρωστάμε μας βγάζουν σε πλειστηριασμούς τα σπίτια ή μας κόβουνε το ρεύμα.
Οι εταιρείες των πρόεδρων όμως, δε τραβάνε κανένα ζόρι, ενώ χρωστάνε οι ίδιοι, τα μαγαζιά τους, οι κανονικές τους εταιρείες και οι οφ σορ, σε τράπεζες, κράτος, ΔΕΗ. Κόβουν όμως μισθούς, απολύουν και πληρώνουν όποτε θυμούνται!. Στην δική μας δουλειά, που είναι σταγόνα στον ωκεανό της απελπισίας στη χώρα και των άλλων εργασιών, πήραμε απόφαση και πολλά La dose για τους νεκρούς τουAlter, τις αυτοκτονίες εργαζομένων σε αλλά μέσα, την εξαφάνιση καλών συνάδελφων που ντρέπονται να σταθούν μπροστά μας, λες και εμείς τα καταφέρνουμε καλύτερα! Και ενώ βάρκες πια και όχι καράβια χάνονται στο Αιγαίο, εμείς ασχολιόμαστε με χαζομάρες και όχι με τα ζόρια μας…
Γράφει η Αλεξάνδρα Τσόλκα
Βγήκε η Κατερίνα Καινούργιου, πιστεύοντας πως είναι πολύ νεανικά διασκεδαστικό να μας πει για το βρακί της!
-Σαν γυναίκα φοράω πολύ βαρετά εσώρουχα. Εδώ τα παιδιά θα το έχουν δει το εσώρουχό μου (σ.σ: δηλαδή εκεί στον Alpha δείχνουν τις κιλότες τους στους τεχνικούς;). Άμα μου ξεφύγει κανένα σταυροπόδι (σ.σ: αααα!). Εδώ στην εκπομπή είναι συνήθως μπεζ. Μπεζ φοράω στη δουλειά, δεν φοράω έξω. Έξω φοράω τα μπραζίλιαν, δεν τα μπορώ τα κορδόνια με τίποτα. Έξω φοράω μπραζίλιαν με χρωματάκια. Στη δουλειά βαμβακερά να είσαι άνετος, μη βγάλεις κανέναν μύκητα!»… Δηλαδή τι της λένε οι αρχισυντάκτες της και οι επιτελικοί της; Πες μας για τους μύκητες σου, το PH σου και που σε κόβει το κορδόνι; Και άντε αυτοί της λένε, η Κατερίνα, μια χαρά καλλιεργημένο κορίτσι είναι, θεώρει πως αυτό θα της δώσει νούμερα τηλεθέασης; Πιθανόν ναι, αν κρίνω απ το ότι καταπιάνονται σοβαροί και μη άνθρωποι καθώς και εγώ η ίδια, με το μεταφυσικό μυστήριο των βρακιών της Κατερίνας, η όποια και εδώ δεν πρωτοτυπεί. Παλιά στο Αλτερ, θυμάμαι κάθε μέρα, ως θεατής, άκουγα την Σκορδά και την Τσιμτσιλή να μας διηγούνται τι χρώμα βρακί φοράνε και που το χουν το λαστιχάκι και αν είναι δαντελωτό ή απλά μπιρμπιλωτό! Τότε βέβαια, τότε, είχαμε και διάθεση για γέλιο και ακούγαμε και για κιλότες, κοροϊδεύοντας, ενώ τώρα; Τώρα άμα δε καταλαβαίνουμε όλοι μαζί πως φαινόμαστε κάτι εγωκεντρικοί ρηχοί τύποι, αντιπαθούκλες, με όλα αυτά, τι να πούμε; Αντί για γέλιο με τα βρακιά των παρουσιαστριών θα τα κάνουν οι θεατές σφεντόνες και θα μας πάρουν με τις πέτρες με στόχο το σημείο ανάμεσα απ τα μάτια. Και να σου πω εγώ μετά πιο βρακί πετάει την πέτρα καλυτέρα, το στριγκ ή το μπραζίλιαν!
kourdistoportocali

αφήστε ένα σχόλιο


− ένα = 5