ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΤΑΜΙΟΥ: ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ “ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΣ”

Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο εισηγητής του Ποταμιού Ιάσωνας Φωτήλας, λέγοντας πως «θα πρέπει να συμμαχήσουμε, με ένα σκοπό, να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση, να κηρύξουμε νέο ανένδοτο κατά των δήθεν δημοκρατών, αυτών που λυμαίνονται τον τόπο μας…».

Τα όσα είπε ο βουλευτές του Ποταμιού προκάλεσαν την έντονη διαμαρτυρία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου που ζήτησε από τον προεδρεύοντα, να εγκαλέσει τον βουλευτή του Ποταμιού και να αποσύρει την ορολογία που χρησιμοποίησε κατά της κυβέρνησης.

Ο κ.Φωτήλας πάντως αρνήθηκε να ανακαλέσει λέγοντας ότι «μπορεί να μου κάνει μήνυση ο κ. συνάδελφος…»

Η αριστερά της τσουτσούνας
Νωρίτερα πάντως είχε πει ο κ.Φωτήλας σχολιάζοντας το διορισμό του Βέλγου Γιαν Φαμπρ στη θέση
Διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών «τι να περιμένει κανείς από έναν υπουργό Πολιτισμού, όταν έχει καταντήσει τον πολιτισμό «αριστερά της τσουτσούνας…», αναφερόμενος στην απόφαση του υπουργού Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά.

Το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ

Οι σημερινές δηλώσεις του βουλευτή Ι. Φωτήλα αποτελούν μνημείο χυδαιότητας, το οποίο παραπέμπει, αν δεν ξεπερνά, στο ύφος και τη φρασεολογία που χρησιμοποιούν κύκλοι της λούμπεν ακροδεξιάς. 

Ο βουλευτής του Ποταμιού ανέδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το «ήθος»  του ως “ευρωπαϊστής” και “αντί-λαϊκιστής”, όπως ο ίδιος παρουσιάζει τον εαυτό του. Μετά από αυτά, οι αναφορές του κ. Φωτήλα περί “δήθεν δημοκρατών” συνιστούν ακραία πρόκληση.

Καλούμε τον επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκη, να αποδοκιμάσει τις αθλιότητες του βουλευτή του κόμματος του.
iefimerida

αφήστε ένα σχόλιο


+ 4 = έξι