ΒΟΡΙΔΗΣ: ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΘΟΥΝ

«Μικροψυχία, ψεύδη, αοριστίες, φληναφήματα, ψευδοσυναισθηματισμούς, υπεράσπιση των πιο παρωχημένων ιδεών», καταλόγισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. «Ακόμα και μιαν επιτυχία που …

αφορά τους επιχειρηματίες, τη μείωση του ΦΠΑ, δεν μπορούν να την ανεχθούν και να χαρούν. Η επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ, είναι επένδυση στη δυστυχία του ελληνικού λαού», υποστήριξε.

Ο κ. Βορίδης ανέφερε πως αποτελεί «ψεύδος» η θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι μένουν 15.000 φτωχά παιδιά χωρίς την τεχνική εκπαίδευση που είχαν επιλέξει, καθώς «οι ειδικότητες παρέχονται από τα ΙΕΚ». (Σχετικά, ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε σχολιάσει πως τα 91 ΙΕΚ της χώρας αδυνατούν να απορροφήσουν τον αριθμό). Όσο για την κινητικότητα, «όταν θα αποφασίσετε την επέκταση των δημοσίων δαπανών, δεν θα πρέπει να κλείσουν επιχειρήσεις; Αυτούς δεν τους σκεφτήκατε; Η δική μας πολιτική, του περιορισμού του δανεισμού, αυξάνει την εθνική κυριαρχία…», εκτίμησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Πηγή: ksipnistere

 

αφήστε ένα σχόλιο


7 − επτά =