ΒΟΡΓΙΑΣ… Ο “ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ” ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Πληροφορίες από έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής παρουσία δημοτικών συμβούλων και υπαλλήλων του δήμου υπήρξε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του εκδότη της Φωνής του Δημότη και του Notia Press με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής στην Γλυφάδα Σωτηράκη Βοργιά, όπου εάν δεν επενέβαιναν οι ψυχραιμότεροι θα είχαν έρθει στα χέρια.

Η αφορμή του τόσο σοβαρού περιστατικού λέγεται ότι είναι το θράσος του “αξιότιμου” Σωτηράκη Βοργιά που θέλοντας να καλύψει την άμεση συνεργασία του με εκπρόσωπο  της δημοτικής αρχής πουλούσε τρέλα και ζητούσε τα ρέστα γιατί ο κ. Ζαχαριάδης έγραψε για κάποιο κρυφό ραντεβού.

Τα αίματα άναψαν και ο καυγάς φούντωσε, με τον κ. Ζαχαριάδη όπως λέγεται να βρίσκεται εκτός εαυτού και  να ξεστομίζει απείρου κάλλους “γαλλικά” και βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον του κ. Βοργιά, ο οποίος για μι ακόμη φορά απεδείχθη γατάκι. Ευτυχώς με την επέμβαση των ψυχραιμότερων ο Βοργιάς γλύτωσε το ξύλο και  τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.

Η εγκυρότητα της πληροφορίας μας είναι πέρα για πέρα αξιόπιστη επειδή όμως και πάλι ο “αξιότιμος” αντιπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Σωτηράκης Βοργιάς με λόγο “γηπέδου” θα μας λέει αμπελοφιλοσοφίες θα θέλαμε αν το επιθυμεί ο κ. Ζαχαριάδης να επαληθεύσει η να διαψεύσει την είδηση που δημοσιεύουμε!

 

αφήστε ένα σχόλιο


− τέσσερα = 0