ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΑΚΗΣ!!

Σήμερα αναμένεται να αποφυλακιστεί τελικώς ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος, καθώς συγκεντρώθηκαν από δωρεές φίλων του οι 200.000 ευρώ που είχαν επιβληθεί από το δικαστήριο ως χρηματική εγγύηση, μεταξύ πολλών άλλων περιοριστικών όρων.

Η διαδικασία αποφυλάκισης του πρώην υπουργού, τελικώς, δεν κατέστη δυνατόν να ολοκληρωθεί χθες, παρά τη συγκέντρωση των χρημάτων, καθώς διάφορα διαδικαστικά θέματα .

Τα χρήματα για την καταβολή της εγγύησης καταβλήθηκαν από φίλους και συνεργάτες του Ακη Τσοχατζόπουλου μετά την απόρριψη του αιτήματος που υποβλήθηκε στο δικαστήριο την περασμένη Τετάρτη αλλά δεν ευδοκίμησε. Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, όπου συνεχίζεται η δίκη για τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, δεν δέχθηκε να μειώσει τη χρηματική εγγύηση των 200.000 ευρώ κάνοντας δεκτή και τη σχετική εισαγγελική εισήγηση, ενώ μόνο ένα μέλος του δικαστηρίου, που μειοψήφησε, πρότεινε το ποσό να «κατέβει» στις 100.000 ευρώ.

Ο πρώην υπουργός, πάντως μετά τη νοσηλεία του επί ένα μήνα και πλέον σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη και σε επέμβαση, κρατείται στο νοσοκομείο κρατουμένων του Κορυδαλλού, απ’ όπου αναμένεται σήμερα να αποφυλακιστεί.

αφήστε ένα σχόλιο


− ένα = 3