ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ… ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΩΝΕΙΣ

Αγαπητέ Βασιλάκη

Θα πρέπει να σου επιστήσω την προσοχή και να σου πω ότι όταν τρώνε δεν μιλάνε και το πιάτο τους κοιτάνε.

Αυτό επειδή την είδες μαζί μου και θέλεις να σε κάνω μάγκα.

Κατά τα λοιπά θα πρέπει να γνωρίζεις τόσο εσύ όσο και η αξιότιμη μαμά σου με την οποία μίλησα επανειλημμένα το τελευταίο διήμερο και η οποία μου συνέστησε να μην ανεβάζω τα σχόλια των αναγνωστών που αφορούν την οικογένεια σου, ότι εγώ ποτέ δεν ασχολήθηκα τόσο με την ίδια όσο και με τα άλλα μέλη της οικογενείας σου, μάλιστα μόλις με πληροφόρησε η μαμά σου για κάποιο αιχμηρό σχόλιο αναγνώστη αμέσως το διέγραψα και μάλιστα έβγαλα ανακοίνωση με την οποία εφιστούσα την προσοχή των αναγνωστών στα σχόλια που καταθέτουν έτσι ώστε να μην είναι υβριστικά και συκοφαντικά κι από ότι είδες με οικτίρουν οι αναγνώστες γιατί βγάζω τα σχόλια..

Έκανα αυτό που όφειλα να κάνω.

Επειδή όμως σε βλέπω ευερέθιστο και απειλητικό και προπάντων ότι πρέπει να απολογηθώ απέναντι σου για την όπως εσύ την αποκαλείς στήριξη μου στον Κόκκορη και μάλιστα αναδημοσίευσες κάποια δημοσιεύματα μου και φωτογραφίες μου, θα σε συμβούλευα να είσαι περισσότερο προσεκτικός αφού τόσο εσύ όσο και κάποιοι άλλοι… στις τούμπες κάνετε πρωταθλητισμό, φαίνεται όμως πως έχεις επιλεκτική μνήμη και ξεχνάς ότι η αδελφή σου πριν λίγο καιρό ήταν αντιδήμαρχος του Κόκκορη όταν εσύ τον έβριζες, προκειμένου να ανοίξει ή άλλη πόρτα για να γίνει η τράμπα.

Θα σε συμβούλευα επίσης να την κάνεις γαργάρα γιατί νομίζω δεν σε συμφέρει να ανοίξεις πόλεμο μαζί μου.

Για την ιστορία και μόνο να σου θυμίσω χωρίς αυτό για εμένα να είναι μεμπτό ότι το χουλαχούπ και οι τούμπες είναι δικά σας προνόμια.

Αγαπητέ Βασιλάκη,  άλλοι είναι οι βολεμένοι.

Άλλοι είναι αυτοί που έχουν πιάσει όλα τα πόστα με όλες τις κυβερνήσεις και διοικήσεις και είναι παντός καιρού. Εγώ είμαι στην απέξω, δεν ασχολούμαι με αυτά.

Όμως για να  μην σε αφήσω παραπονούμενο σε παραπέμπω στην ερώτηση που έκανε ο Λανδράκης στο δημοτικό συμβούλιο για εκείνα τα 200.000€… ξέρεις για εκείνα τα πάρκιν.

Με εκτίμηση

Γ. Καραχάλιος

 

αφήστε ένα σχόλιο


5 − = δυο