ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

O Τσίπρας δείχνει μία ανικανότητα στο να αντιμετωπίσει τα προβλήματα

«Η λογική να ανοίξει όλα τα μέτωπα παράλληλα με βάζει σε υποψίες για εκλογικούς σχεδιασμούς», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να μην μπορέσει να ξεπεράσει τον σκόπελο στον οποίο έχει βρεθεί και να οδηγηθούμε σε πολιτικές εξελίξεις.

«Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα της κυβέρνησης είναι η κοινοβουλευτική της πλειοψηφία. Το πρόβλημα της κυβέρνησης είναι ότι βρίσκεται αντιμέτωπη με όλα αυτά τα οποία είχε πει όλο το προηγούμενο διάστημα. Δεν μπορεί να λέει από πέρυσι τον Ιανουάριο στους αγρότες “εγώ θα σας παρουσιάσω ένα πλαίσιο νέας αναπτυξιακής πολιτικής για τον αγροτικό κόσμο” και το μόνο που να έχει παρουσιάσει ήταν μία υπέρμετρη αύξηση ασφαλιστικών εισφορών και φορολογίας. Δεν μπορεί να λέει ότι θα λύσουν το ασφαλιστικό κάνοντάς το με φορολογικού χαρακτήρα μέτρα απέναντι στους επαγγελματίες, για να μην ταράξω τη μεγάλη “αγελάδα” του μεγάλου δημοσίου στο οποίο συνεχίζει να κάνει επαναπροσλήψεις και να δίνει αυξήσεις μισθών. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα», είπε χαρακτηριστικά στον Real FM ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Και συμπλήρωσε: «Στο πως θα ξεπεραστεί, ο κ. Τσίπρας δείχνει μία ανικανότητα στο να αντιμετωπίσει τα προβλήματα τα οποία ο ίδιος δημιουργεί. Τώρα, οι πρωτοβουλίες είναι χέρια του. Σας λέω ότι κοινοβουλευτικά δεν μπορεί να γίνει κάτι γιατί υπάρχει μία ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Δεν βλέπω πως θα χαθεί αυτή. Η λογική όμως να ανοίξει όλα τα μέτωπα παράλληλα με βάζει σε υποψίες για εκλογικούς σχεδιασμούς».

αφήστε ένα σχόλιο


+ 3 = εννέα