Α ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΑΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τον Ν. Κωνσταντόπουλο προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Π. Παναγιωτόπουλος

Α ρε πατριώτη Πάνο!!!!!!!!!!!!!!!!! Οδηγός (τυφλοσούρτης) των νεοταξικών, το σχέδιο Ανάν.

Δες κατωτέρω τον Νίκο Κωνσταντόπουλο σου (;;)

Σίγουρα μεταλλάχτηκες (αν δεν ήσουν πάντα ότι και τώρα). Γιατί αποκλείεται να μην γνωρίζεις.

Ευριπίδης Μπίλλης

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ. «ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ».………….

……...Σημίτης (παρολίγον υποψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας),  Στεφανόπουλος τέως Πρόεδρος της ελληνικής Δημοκρατίας (είχε συστήσει στους Κυπρίους αντιστρέφοντας τις έννοιες να υποστηρίξουν το σχέδιο ΑΝΑΝ, και πρόσφατα πρότεινε περίπου να δώσουμε το μισό Αιγαίο στους Τούρκους), Κωνσταντόπουλος(ομοίως παρολίγον υποψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας και νυν υπερ των συμφερόντων  του ελληνισμού ως συνόλου όπως τα αντιλάμβάνονται οι ΗΠΑ (δηλαδή χωρίς την Κύπρο, αφοπλισμό νησιών κτλ) , Γιώργος Παπανδρέου, Τσοχατσόπουλος, Λοβέρδος ο χαμογελαστός, Βενιζέλος ο ρήτωρ, Σκανδαλίδης,η θεωρούμενη έξυπνη κ.Διαμαντοπούλου, η κ. Βασω Παπανδρέου, ο κ. Ανδρουλάκης με το επιχείρημα των offshore εταιριών, ελπίζω να το ακούσατε, ο κ. Γείτωνας, ο κ. Ανδριανόπουλος , ο κ. Παπουτσής που δεν τόλμησε, ο κουμπάρος της Κύπρου κ. Πάγκαλος ως άλλος Βρούτος, ο έπιστρατευθείς πολύς κ. Μπίστης, ο σοφιστής κ. Παπαδημούλης, ο ονόματιΓεωργακόπουλος, παρολίγο να ξεχάσω τον κ. Κουναλάκη που ειρωνεύτηκε τη συγκίνηση του Προέδρου Παπαδόπουλου, εγώ δεν κλαίω είπε και άλλοι ων ουκ έστι τέλος ως.

Ο εκ των αρχιτεκτόνων του σχεδίου ΑΝΑΝ νυν ευρωβουλευτής κ. Μπεγλίτης,  ευρωβουλευτής κ. Κωστής Χατζηδάκης, η νυν υπουργός παιδείας κ. Κούτσικου, κτλ. Γ. ΠΑΝΤΑΓΙΑΣ (ο πρώτος διδάξας).

Επίσης ο αρχιιερέας επίτiμος πρόεδρος κ. Μητσοτάκης, ο βουλευτής κ. Κυριάκος Μητσοτάκης(άξιο τέκνο του Μπαμπά του που υπήρξε ως γνωστόν ,ο μπαμπάς, ενθερμος υποστηρικτής του σχεδίου Ατσετσον και κάθε Αμερικάνικου σχεδίου κυρίως των προέδρων Μπούςς), το έτερο τέκνο η αξιότιμος τέως κ.Δημαρχος κ. Ντόρα.

Επίσης από το ΕΛΙΑΛΕΜΠ οι Αξιότιμοι κκ Κουλουμπής και ο πολύς κ. Σαββίδης (ήδη

αποπεμθείς από το ΕΛΙΑΛΕΜΠ αλλά αποκατασταθείς άμεσα στο ΙΣΤΑΜΕ), κτλ.

Ακόμα, ο πολύς καθηγητής κ. Ηρακλείδης των χαμένων δήθεν ευκαιριών, ο κ. Μητρόπουλος των Νέων που πολύ πριν το δημοψήφισμα είχε αρχίσει από τη στήλη του στα ΝΕΑ να βρίζει διατεταγμένα τον Προεδρο Παπαδόπουλο,ο κ. Καψής των Νέων με την υψηλή νέα γεοπολιτική στρατηγική του αν είναι δική του θυσίας του κυπριακού ελληνισμού, ο έτερος Καψής του Αλφα TV, ακόμα και ο κ. Χατζηνικολάου, ο απαράδεκτος κ. Τζανετάκος, ο απαράδεκτοςΚακαουνάκης, η πολύ εμβριθής στο κυπριακό κ. Πυργιώτη τέως του Flash , οι κύριοι Λιριτζής και Οικονόμου, ο βαρύγδουπος Ριχάρδος Σωμερίτης, ο σκοτεινός Αλέξης Παπαχελάς, ο ″ όχι ελληναράς″ Πρετεντέρης  του ΜEGA, ο εσχάτως προσπαθών να  λύσει το Κυπριακό απαράδεκτος Καρκαγιάννης της Καθημερινής, κτλ

Ο δήθεν φίλος της Κύπρου δημοσιογράφος Τσίμας ο οποίος στο ντιπέιτ των πολιτικών αρχηγών παραμονές εκλογών βρήκε την ευκαιρία με κατάλληλη δήθεν ερώτηση προς τον Καραμανλή να βρίσει τον πρόεδρο Παπαδόπουλο χαρακτηρίζοντας τον (με μεγάλη ακροαματικότητα) αναξιόπιστο κτλ.

tolimeri

αφήστε ένα σχόλιο


− 7 = μηδέν