ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ – ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σε αυτό το βίντεο θα δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση ενός σκύλου, ο οποίος ήταν κυριολεκτικά χωρίς πρόσωπο. Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες.

Οι εθελοντές της φιλοζωικής οργάνωσης Animal Aid Unlimited από την Ινδία, εντόπισαν τον Kalu – όπως είναι το όνομα του σκύλου- μέσα σε μια τρύπα σε ένα εργοτάξιο. Όπως θα δείτε και εσείς, το πρόσωπο του ήταν εντελώς παραμορφωμένο, καθώς είχε  φαγωθεί από σκουλήκια. Ωστόσο, οι εθελοντές τον μετέφεραν στο καταφύγιο, προκειμένου να τον θεραπεύσουν και να αποκαταστήσουν την μεγάλη πληγή.

Αρχικά, του έβαλαν μια σκόνη προκειμένου να σκοτώσουν τα σκουλήκια. Ύστερα, τον νάρκωσαν ώστε να καθαρίσουνε ευκολότερα την πληγή. Ένα μεγάλος μέρος του κρανίου ήταν εκτεθειμένο, ενώ τα μάτια του είχαν «εξαφανιστεί».Την 5η ημέρα, άρχισε να εμφανίζεται το αριστερό μάτι του Kalu, μετά από την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που του παρείχαν οι εθελοντές.  Ωστόσο, μετά από 3 μήνες συνέβη κάτι εκπληκτικό. Ο σκύλος κατάφερε να αποκτήσει καινούργιο πρόσωπο, παρόλο που το δεξί του μάτι έχει χαθεί και πλέον είναι χαρούμενος!

newsit

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ × = 64