ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤ. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΟΣΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

«Ο στρατός, το λιμενικό και τα σώματα ασφάλειας σήμερα μερικώς αδρανοποιούνται στην αντιμετώπιση του προσφυγικού», δήλωσε ο αναπληρωτής γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης.

Όπως τόνισε, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», «γι’ αυτή τη διαπίστωση μιλούν από μόνα τους τα στοιχεία που δίνουν περίπου 1 εκατομμύριο μετανάστες και πρόσφυγες να έχουν περάσει τα ελληνικά σύνορα την τελευταία χρονιά κατά την οποία η χώρα έχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως επισήμανε ο κ. Αυγενάκης, «δεν μπορεί το ελληνικό λιμενικό σώμα και ο ελληνικός στρατός να μην έχουν τουλάχιστον τη στοιχειώδη πολιτική κάλυψη της κυβέρνησης για να επιτελέσουν το έργο τους».

Συνέχισε δε, αναφέροντας πως «αυτό που διαπιστώνει και βλέπει ο Έλληνας πολίτης και τα μηνύματα που στέλνει η κοινωνία είναι ότι η κυβέρνηση οφείλει να προστατεύσει τους πρόσφυγες, αλλά οφείλει να προστατεύσει και τα σύνορα της χώρας και να μειώσεις τις ανασφάλειες και τις αγωνίες των Ελλήνων πολιτών».

Τέλος, σχολιάζοντας τις τηλεοπτικές άδειες, ο βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε ότι «ο πρωθυπουργός μέσω των υπουργών Παππά και Σπίρτζη προσπαθούν να ελέγξουν απόλυτα το χώρο των μέσων».

«Είναι καθαρά μια πρακτική αριστερή. Όσοι έχουν συναναστραφεί με αριστερούς ξέρουμε τι κρύβεται πίσω από κάθε τους ενέργεια έχουν μια πονηρή και σκοτεινή σκέψη», κατέληξε.

αφήστε ένα σχόλιο


− 3 = μηδέν