ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ: ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΙΚΗΣΕΙ

Νέο μέτωπο άνοιξε η κυβέρνηση με το ασφαλιστικό καθώς μετά τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες βρίσκει απέναντί της τους αστυνομικούς και εν γένει τους ένστολους.

Ο υπουργός Εργασίας το αντελήφθη από πρώτο… χέρι. Το μεσημέρι επισκέφθηκε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να συναντηθεί με συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ. Παρουσία του υπουργού Νίκου Τόσκα, τους ενημέρωσε για τις προθέσεις του ως προς το ασφαλιστικό των αστυνομικών.

Οταν τους ανακοίνωσε ότι και οι ένστολοι θα ενταχθούν στον ενιαίο ασφαλιστικό φορέα, οι συνδικαλιστές του απάντησαν: «Εντάξει, τότε θα λογαριαστούμε στο πεζοδρόμιο και όποιος κερδίσει». Μάλιστα ρώτησαν τον κ. Κατρούγκαλο τι θα γίνεται εφεξής με την σύνταξη που παίρνουν τα ορφανά και οι χήρες των αστυνομικών που έχουν σκοτωθεί στο καθήκον και αν θα συνεχίσουν να την παίρνουν. Ο υπ. Εργασίας δεν απάντησε.

Κατόπιν αυτών οι ένστολοι (αστυνομικοί, πυροσβέστες κλπ) αποφάσισαν να έχουν συμμετοχή σε όλες τις συγκεντρώσεις και πορείες εργαζομένων ενώ θα ανακοινώσουν σύντομα και ένστολη πανελλαδική πορεία στην Αθήνα.

αφήστε ένα σχόλιο


7 + = δώδεκα