«Ας ζυγίσουμε την ψήφο μας καλά, μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται».

Λίγες μόνο ημέρες έμειναν πριν τις δημοτικές εκλογές.  Με την έννοια αυτή κάνω την σκέψη ότι οτιδήποτε άλλο εκτός από ψήφο στο Γιώργο Παπανικολάου θα πρέπει

να θεωρείται ατόπημα και αχαριστία μιας και θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο άνθρωπος αυτός είναι ο πραγματικός αναμορφωτής μιας απαξιωμένης πόλης που τα τελευταία χρόνια κατάφερε και έγινε πόλη πρότυπο – υπόδειγμα.   Αν αύριο λοιπόν βρεθούν κάποιοι και ψηφίσουν μια άλλη δημοτική παράταξη γιατί θα το κάνουν?

  1. Μήπως δεν είναι καλός δήμαρχος και έδωσε υποσχέσεις που δεν τήρησε?
  2. Μήπως κάποιος από τους άλλους  υποψήφιους δημάρχους θα τα έκανε καλύτερα?
  3. Μήπως ο σημερινός υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ κ. Στάθης Γεωργούλας (κλώνος του Κώστα Κόκκορη) σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ θα τα έκαναν καλύτερα?

Νομίζω ότι σε αυτές τις απλές ερωτήσεις πρέπει να εστιάσουν οι ψηφοφόροι για να πάνε στην κάλπη αυτές είναι η δυο – τρεις πιο καίριες ερωτήσεις αν πραγματικά ενδιαφερόμαστε για το μέλλον της πόλης μας. Με φθαρμένα υλικά δεν κτίζεις στέρεο οικοδόμημα κι αυτοί εμετρήθησαν και βρέθηκαν ανεπαρκείς. Μετά τη Χρυσή εποχή του Γιώργου Παπανικολάου, οτιδήποτε άλλο θα είναι πεταμένη ψήφος, ψήφος αχαριστίας.

Οι Γλυφαδιώτες ξέρουν.

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα + = 7