ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: “ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ”… ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ

“Άγιε” άνθρωπε Γιαννακόπουλε, αληθεύει κι αν ναι μπορείς να μας πεις, τι ήθελες να πεις τότε που έγραφες στο φάκελο  (ξέρεις πολύ καλά σε ποιο φάκελο) «Διδάγματα προς αποφυγή και για ψυχαγωγία το Σαβ/κο?  Σε ποιας κυρίας τους  γονείς τον έστειλες; Αληθεύει ότι ο φάκελος περιείχε γυμνές φωτο από κάποια κυρία που φρόντισες να την παγιδεύσεις κι αν ναι, ποιας κυρίας; Τι ανήθικο μυαλό έχεις? Ποια κυρία  εξευτέλιζες τότε; Είναι αλήθεια η ψέματα ότι έφτασες στο σημείο από την αρρώστια που έχεις στο μυαλό σου να  επικολλήσεις τις γυμνές φωτο στο κάδο σκουπιδιών πλησίον της οικίας της οικογένειας  της φίλης σου, για να την διασύρεις και να σπιλώσεις την οικογένεια; 

Μπορείς μήπως να μας απαντήσεις, ναι ή όχι;

Έχεις το σθένος και τα αντρικά να πεις δημόσια ποιος είναι ο Αρχιπούστης της Γλυφάδας και ποιος ο παιδεραστής, κατασκευάσματα  του πρόστυχου, ανήθικου μυαλού και βρώμικου χαρακτήρα σου ?

Επειδή λοιπόν η δικαιοσύνη  δεν κοροϊδεύεται όπως εσύ νομίζεις , καλό θα είναι τέτοια δημοσιεύματα με τέτοια στοιχεία να τα προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι στην δικαιοσύνη μαζί με όλα τα βοθρολύματα που στέλνεις, για να έχουν άποψη οι δικαστές, με τι μπουμπούκι έχουν να κάνουν!!!

ΥΓ

Δώσε το να το παίξουν και οι πανηγυριτζήδες που κατά το παρελθόν αποκαλούσες ψευτοεκδότες – ψευτοδημοσιογρά      φους. Δώσε το στις μαϊμούδες και στους πειραγμένους να σε σενιάρουν όπως εσύ επιθυμείς, (τραβώντας λαιμό και μάγουλα), για να σου φτιάξουν το ένθετο του ενεργού δημότη και για να δουν όσοι δεν σε ξέρουν πόσο αξιότιμος και σπουδαίος είσαι!!!

αφήστε ένα σχόλιο


3 + τρία =