ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ 28/06/2013

Νικος Αμάραντος: Τα συγχαρητήριά μας κύριε Σώρρα.

Αρτέμης Σώρρας: Δεν ήταν η δίκη για μένα. Νίκο γνωρίζεις καλά. Ήξερα τι έχω. Ήξερα τι καταθέτω. Ήξερα και πού θα πάει. Σήμερα η δίκη έκαιγε και η απόφαση είναι γιά εσάς. Σήμερα έχετε εσείς τη βούλα για τα ποσά. Ήξερα τι είμαι και τί κάνω. Σήμερα οι Έλληνες στην Ελλάδα αλλά καί στην Κύπρο γνωρίζουν. Πρέπει να μεταλαμπαδεύσει και στην Κύπρο επειδή είναι το ίδιο Στο δικαστήριο δείξαμε τα πάντα. κατέθεσαν οι τραπεζίτες μας. Αποδείξαμε τα πάντα. Δέν είναι δυνατόν η Κύπρος να έχει μείνει πίσω με τον Αναστασιάδη και όλα τα μιάσματα θα έλεγα που συνοθυλεύτηκαν μαζί του και με τον Αρχιεπίσκοπο. Πολύ μεγάλος ο θόρυβος όσον αφορά την απόφαση για τα ομόλογα. Σήμερα η Ελλάδα κέρδισε και η νίκη είναι δική σας κύριοι. Ξέρετε τί έχετε στα χέρια σας! Ξεκινήστε έναν αγώνα να υπογράψετε να πάρετε τα χρήματα και να σωθεί η χώρα. Η δίκη έγινε και κερδίθηκε!

Νικος Αμάραντος: Συγχαρητήρια σε εσάς κύριε Σώρρα και σε όλη την ομάδα για όλα όσα κάνετε για τον Ελληνισμό.

Αρτέμης Σώρρας: Είναι καθήκον !!! Προσέξτε τι σας λέω. Είναι καθήκον!!! Και δικό σας καθήκον να το διεκδικήσετε. Δεσμεύομαι μέχρις εσχάτων να πολεμήσω να νικήσει η Ελλάδα να νικήσει ο Ελληνισμός και αν μη τι άλλο δεν θέλουμε τίποτα ξένο. Θέλουμε τις πατρίδες μας. Δεν θέλουμε ούτε την Κίνα ούτε την Γερμανία, ούτε τίποτε άλλο. Ότι είναι Ελληνικό το θέλουμε δικό μας δικαίως! Τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο.

Δόκτορ Λαμπράκης – Πρόεδρος της Ε.N.D.

Να μεταφέρω τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς στους αδελφούς Κυπρίους. Η δικαιοσύνη λειτουργεί από ό,τι φαίνεται σε πολύ καλό επίπεδο στην Ελλάδα. Πρίν από περίπου 20 λεπτά εξεδώθει η απόφασις του δικαστηρίου με πανηγυρική αθώωση τόσον εμένα ως προέδρου της Ε.N.D. όσον και του Αρτέμη Σώρρα. Το πολύ σημαντικό είναι ό,τι συνεφώνησε ο εισαγγελέας με την παρουσίαση των συντριπτικών στοιχείων. Κόντεψε ο εισαγγελέας να παραπέμψει όλη την δικογραφία στον Υπουργό Οικονομικών, στον Πρόεδρο της Τραπέζης της Ελλάδος και στους αρμοδίους οι οποίοι ενώ εκκλήθησαν, δέν εμφανίστηκαν στην δίκη να απολογηθούν για ποιό λόγο δεν προχωρούν στην πίστωση του Ελληνικού λογαριασμού μέσω αυτής της καταθέσεως η οποία έχει γίνει εδώ και 8-9 μήνες.

Νίκος Αμάραντος: Είναι πολύ σημαντική εξέλιξη και πολύ συγκινητικό το θέμα. Σας ευχαριστούμε κύριε Λαμπράκη για άλλη μία φορά.

Πρόεδρος Λαμπράκης: Εμείς σε ευχαριστούμε Νίκο όπως και την Νεκταρία εκ μέρους όλου του Ελληνισμού γιατί όταν οι άλλοι εκώφευαν και ήσαν τυφλοί εσείς βλέπατε φώς. Αυτό είναι πολύ μεγάλη ευδαιμονία.

Από σήμερα ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο για όλον τον Ελληνισμό, για όλους τους Έλληνες. Είναι ο χώρος τόσο ο γεωφυσικός όσο και ο πνευματικός που θα οδηγήσει το άρμα της αναγέννησης όλης της ανθρωπότητας. Έχει μεγάλη σημασία. Ο αγώνας που γίνετε δέν είναι μόνο αγώνας για την Ελλάδα και τους Έλληνες, είναι για όλη την ανθρωπότητα. Έτσι λοιπόν να μεταβιβάσετε σε όλους τους ακροατές ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συμπαράσταση και να τους πείτε ό,τι από εδώ και πέρα θα γυρίσουμε το κουμπί λίγο ακόμα πρός τα επάνω.

Νίκος Αμάραντος: Δηλαδή έχουμε να περιμένουμε πολλά ακόμα, έτσι δεν είναι κύριε Λαμπράκη

Δόκτορ Λαμπράκης: Πιστεύω πως τον επόμενο μήνα θα γίνουν μερικά πράγματα που ίσως να εκπλήξουν τους Έλληνες απανταχού της γής. Να θυμάστε ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΛΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟ ART FM ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ

αφήστε ένα σχόλιο


+ επτά = 16