ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΤΩΝ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ» ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΣΟΒΑΡΟΙ» ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ!!

Επειδή τελευταία κάποιοι δημοσιοκάφροι έχουν αποθρασυνθεί εντελώς μέσα από τα παραμάγαζα του διαδικτύου, προσδοκώντας  ότι με την ψυχολογική πίεση και την συκοφαντία  θα καταφέρουν να βγάλουν μηνιάτικο, οι αναγνώστες που τους επισκέπτονται μπορούν εύκολα να δουν και να θαυμάσουν την εμμονή και τον ρεβανσισμό τοιυς κατά της δημοτικής αρχής. Ας προσέξουν να δουν ότι δεν υπάρχει έστω και ένα δημοσίευμα που να μην είναι υβριστικό για το πρόσωπο του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου και των δημοτικών συμβούλων κι ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Επίσης το πιο σημαντικό που θα πρέπει να προσέξουν είναι το ποιοι «κύριοι» είναι στη μόστρα στα «κολαστήρια» της δήθεν ενημέρωσης,  ποιοι αρθρογραφούν σε αυτούς τους κατάπτυστους υβριστές, τους συκοφάντες, τους κατασκευαστές των σκανδάλων  επιζητώντας την δημοσιότητα, χωρίς ίχνος ντροπής, κι ας αναρωτηθούν τι μπορεί να κρύβεται πίσω από όλα αυτά, κι αν κάποιοι βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία.

Οι αναγνώστες θα πρέπει επίσης να ξέρουν, ότι κάποια από αυτά τα κουμάσια της δήθεν ενημέρωσης που δηλητηριάζουν την τοπική κοινωνία, έχουν τον μισό ποινικό κώδικα στην πλάτη!!!

αφήστε ένα σχόλιο


× πέντε = 15