ΑΠΟ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΕ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ: ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ «ΕΓΩ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ; ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΞΙΜΟΥ»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ανήρτησε στο Twitter μια φωτογραφία από την επίθεση που είχε δεχθεί από χρυσαυγίτες, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας Ποντίων στο Σύνταγμα. 

Μέσω Twitter απάντησε Γιώργος Κουμουτσάκος, στο Μεγάρου Μαξίμου το οποίο σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Κυριακής χαρακτήρισε «ακροδεξιό» τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Κουμουτσάκος ανάρτησε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία από την επίθεση που είχε δεχθεί από χρυσαυγίτες, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας Ποντίων, τον περασμένο Νοέμβριο, στο Σύνταγμα.

«Εγώ “ακροδεξιός”! Μα τόσος πανικός; Καληνύχτα Μαξίμου. Όνειρα γλυκά», έγραψε με νόημα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ στο Twitter.

Με αυτόν τον τρόπο ο κ. Κουμουτσάκος απάντησε στις κυβερνητικές πηγές που τον κατηγόρησαν ότι «ονειρεύεται τις εποχές διακυβέρνησης της χώρας από το κόμμα του».

Το Μαξίμου, στην ανακοίνωση που εξέδωσε για να απαντήσει στη δήλωση που είχε κάνει νωρίτερα την Κυριακή ο κ. Κουμουτσάκος, τόνιζε για τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ πως: «δυστυχώς για τον ίδιο, αντί να απαντήσει επί της ουσίας στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, σήμερα το μεσημέρι, στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι η ακροδεξιού χαρακτήρα ρητορική στελεχών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει το σύνολο του κόμματος».

«Άραγε, θα συμφωνήσει με τον Εκπρόσωπό του και ο πρόεδρος της ΝΔ, ομολογώντας ότι το ευρωπαϊκό προφίλ που πασχίζει να χτίσει δεν είναι παρά μία βιτρίνα;», διερωτώνταν κυβερνητικές πηγές, σημειώνοντας πως «ο ελληνικός λαός έχει κάνει τις επιλογές του» και ότι «ακόμη και σήμερα, με την πρωτοφανή του ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στο Σύνταγμα, απέρριψε -ξανά- τη λογική της ΝΔ για “κλειστά σύνορα” και κέντρα κλειστού τύπου στη λογική των φυλακών».

Σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε την Κυριακή πως ο πρωθυπουργός «δεν καταλαβαίνει πως η πολιτική “αφύλακτα σύνορα – ξέφραγο αμπέλι”» είναι ακριβώς εκείνη που φτιάχνει τις «Χρυσές Αυγές» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όπως υπογράμμισε, ελάχιστες ώρες μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, «ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει ότι το μόνο που ξέρει είναι να διχάζει και πως τώρα κατασκευάζει νέα τεχνητή γραμμή σύγκρουσης. Ο “ανθρωπισμός” (δικός του) και η “Ακροδεξιά” (όλοι οι άλλοι)».

«Προφανώς για τον κ. Τσίπρα, ανθρωπισμός είναι οι δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που περιφέρονται ανά την Ελλάδα πεινασμένοι, διψασμένοι και αβοήθητοι. Ενώ, κατά τον κ. Τσίπρα, “Ακροδεξιά” είναι η αναγκαία φύλαξη των συνόρων της πατρίδας και η αυτονόητη διαμονή των παράτυπων μεταναστών σε κλειστούς χώρους για λόγους δημόσιας ασφάλειας», σημείωσε.

«Ανίκανος και αναξιόπιστος, αφού με την ιδεοληψία του μετατρέπει σε απέραντο καταυλισμό την Ελλάδα, προσπαθεί και πάλι να κοροιδέψει και να διχάσει τους Έλληνες. Μάταια όμως. Ένα είναι βέβαιο. Η εποχή του πέρασε», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.


αφήστε ένα σχόλιο


τρία × = 3