ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ: ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΑ – ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2019 ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΚΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ. Με αμοιβαίες φιλοφρονήσεις με τον Τούρκο πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου κύλησε η χθεσινή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Σμύρνη. 

Από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές ήταν κατά τη διάρκεια της ανακύρηξης του κ. Τσίπρα σε επίτιμο διδάκτορα Πολιτικής Οικονομίας ιδιωτικού πανεπιστημίου της Σμύρνης, αλλά και αμέσως μετά κατά τη διάρκεια του δείπνου που παρατέθηκε προς τιμήν των δυο πρωθυπουργών. Κατά τη διάρκεια της τελετής στο πανεπιστήμιο, σε κάποια στιγμή ο επικεφαλής του πανεπιστημίου, το οποίο έχει στενές σχέσεις και ανήκει ουσιαστικά στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης Εκρέμ Ντεμίρτας, του είπε σε μία έκρηξη φιλοφρόνησης ότι εάν έβαζε υποψήφιος στην Τουρκία θα εκλεγόταν!

Αργότερα, στο δείπνο, ο Ελληνας πρωθυπουργός, με αφορμή τα όσα είχε πει νωρίτερα ο Ντεμιρτάς, απευθύνθηκε προς τον κ. Νταβούτογλου του είπε με χιουμοριστική διάθεση ότι «θα μπορούσαμε να κατέβουμε μαζί στις εκλογές».

Ο τούρκος πρωθυπουργός σήκωσε το γάντι και μόλις ανέβηκε στο βήμα για το δικό του χαιρετισμό αποδέχθηκε την… πρόκληση, λέγοντας ότι «έχουμε εκλογές το 2019, θα κατέβουμε μαζί», προκαλώντας και αυτός με τη σειρά του γέλιο στην αίθουσα.

 

αφήστε ένα σχόλιο


πέντε × = 20