Αποφασίζουν σήμερα οι αγρότες

Tις τελικές τους αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι με τις κινητοποιήσεις τους, θα λάβουν σήμερα  Κυριακή μεσημέρι οι αγρότες, στη σύσκεψη που θα γίνει στον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα. Εκεί θα μετέχουν οι εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου Αγροτών, προκειμένου 

να καθορίσουν από κοινού τον αγώνα τους.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, συλλαλητήριο διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση, ενώ στη συνέχεια, ακολούθησε πορεία προς το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο, όπου πραγματοποιείται η 8η διεθνής έκθεση κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας.

Επισκεπτόμενος την έκθεση, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάξιμος Χαρακόπουλος, κάλεσε τους αγρότες να «αποχωρήσουν από τους δρόμους και να έρθουν σε διάλογο με την κυβέρνηση», όπως ανέφερε, «για να σχεδιάσουμε μαζί το νέο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης 2014-2020».

«Οι αγρότες έχουν τα δίκια τους. Η χώρα, όμως, βρίσκεται στο “καλαπόδι” του μνημονίου. Θέλω να ζητήσω από τους αγρότες να κατανοήσουν ότι εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο, κάθε δυνατότητα που είχαμε για να ικανοποιήσουμε τα αιτήματά τους», τόνισε ο κ. Χαρακόπουλος.

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα × = 27