ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ… ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ – ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ!!!

Να μαζευτείτε μια μέρα εσείς οι μπαγλαμάδες να μας παίξετε κανα ρεμπέτικο…

Αίσχος, αηδίες, ύπουλα και ανήθικα χτυπήματα κάτω από την μέση που στόχο έχουν να χτυπήσουν αποκλειστικά και μόνο τον Δήμαρχο της Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου που συγκεντρώνει την προτίμηση των Γλυφαδιωτών, Δείτε για μια ακόμη φορά τι σοφίστηκαν οι δυο ψυχωτικοί συνεταίροι για να διασύρουν τον Δήμαρχο, δείτε την φτήνια των ανθρώπων που θέλουν να έχουν λόγο και άποψη για τα κοινά της πόλης και πως αποκαλύπτονται ότι βρίσκονται σε εντεταλμένοι υπηρεσία που στόχο έχουν να συκοφαντήσουν και να διασύρουν τον Δήμαρχο της πόλης.  Από την μια ο Συριζαίος ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας ΓλυφάδαWeb, κι από την άλλη ο γνωστός τοπικός μαϊντανός Γιαννακόπουλος που δεν χάνουν την ευκαιρία να μασκαρεύονται, να βγάζουν λόγους μίσους και φθόνου κατά του Δημάρχου.

Κοιτάτε κυρίες –οι τι βρήκαν για να συκοφαντήσουν Δήμαρχο. Οι  συγκεκριμένες φωτο του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου όπως θα δείτε πιο κάτω είναι τραβηγμένες από τον κοινό συκοφάντη Γιαννακόπουλο, τότε που έτρεχε ξοπίσω από τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου, ελπίζοντας ότι θα πάρει ότι ζητήσει (Το ένα χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυο το πρόσωπο), που δείχνει τον Δήμαρχο να έχει στο χέρι του ένα σουβλάκι, κι  αυτό για αυτούς είναι το “φαγοπότι του αιώνα”, όμως ευτυχώς έπεσε πάνω σε έναν Δήμαρχο νέο, ευφυή με καθαρή σκέψη και δυναμικό που δείχνει τσαγανό και πυγμή που δεν ενέδωσε τις απαιτήσεις του φορτικού δικομανή αλλά και στα άλλα γνωστά παρατράγουδα που ασκούν πίεση μέσα από τα λίβελα και συκοφαντικά δημοσιεύματα τους. Ξεκάθαρα πράγματα τους κουμανταδόρους η Γλυφάδα δεν τους χρειάζεται, τους πάτησε το τρένο.

Το ατόπημα λοιπόν του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου μαζί και 2- 3  Δημοτικών Συμβούλων ήταν ότι μετά το πέρας της Λαϊκής Αγοράς που γίνεται κάθε Πέμπτη κάτω από το Δημαρχείο, βρέθηκαν κατά τον παπαράτσι κοινό συκοφάντη να τρώνε σουβλάκι.  Αμάρτημα , ατόπημα παράβαση καθήκοντος. Αυτό κι αν είναι απαράδεκτο για τους μασκαράδες κιτρινιστές (φανταστείτε να τους έβρισκαν στο Καστελοριζο με καμιά ψαρούκλα και κανένα Καμπερνέ Σοβινιόν) που δεν ξέρουν με τι τρόπο να χτυπήσουν τον Δήμαρχο και κατέληξαν στα σουβλάκια οι …λάκες. Δημοσιογραφία του κώλου… Από την ..λακία που τους δέρνει δεν γλύτωσαν ο οδηγός του Δημάρχου Νίκος Τσιώλης,  ακόμα και η φίλη και συνεργάτης του Δημάρχου κ. Σία Ράλλη, μια κυρία που δεν έχει απασχολήσει και δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν, έγινε για μια ακόμη φορά στόχος,  με σκοπό πάντα να πλήξουν τον Δήμαρχο.

Να σημειωθεί για να δείτε την βρωμιά τους ότι ο παπαράτσι που τραβούσε της φωτογραφίες ήταν όπως σας είπα το τότε παλαμάκι του δημάρχου ο γνωστός Γιαννακόπουλος, ενώ ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας ονόματι Κουρδομένος που σήμερα υβρίζει τον Δήμαρχο και τον έχει πρωτοσέλιδο ήταν κερασμένος και ντερλίκωνε παραδίπλα. Αυτή κυρίες-οι είναι η κατάντια τους. Αυτή είναι η βρωμιά τους,  έτσι με αυτόν τον τρόπο πιστεύουν ότι θα παραπληροφορήσουν την κοινή γνώμη και θα ανακόψουν την ξέφρενη δημοτικότητα ενός ανθρώπου που δίκαια συγκεντρώνει την προτίμηση και την αγάπη των πολιτών του.

Δείτε κυρίες-οι  το κείμενο που αναρτήσανε, κι αν παρατηρείστε καλά τις φωτο θα δείτε  ότι η λαϊκή αγορά έχει ήδη τελειώσει και δείτε τις φωτο  όπου μιλούν για το “φαγοπότι” του Δημάρχου, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.  Ξεφτιλισμένοι…

Κουρδομένος – Γιαννακόπουλος

Το μεγάλο φαγοπότι στον δήμο Γλυφάδας από τους δημοτικούς μας ταγούς, εντός του ωραρίου εργασίας τους, και εκτός του δημαρχιακού μεγάρου.Όπως φαίνεται από τις χαρακτηριστικές εικόνες, ο κ. Παπανικολάου και οι δυο διορισμένοι βασικοί συνεργάτες του, προσωπικός οδηγός και γραμματέας, εντός του ωραρίου εργασίας τους κάνουν δημόσιες σχέσεις και φαγοπότι εκτός του δημαρχείου. Αυτή είναι η τοπική μας πραγματικότητα, από την σημερινή διοίκηση του δήμου, καθώς και από τους διορισμένους τους, οι οποίοι ταλαιπωρούν τους συμπολίτες μας, και την ημέρα λαϊκής αγοράς στην πλατεία δίπλα από το δημαρχείο Γλυφάδας, δεδομένου ότι σχηματίζονται ουρές από αυτοκίνητα που κορνάρουν λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης από διπλοπαρκαρίσματα. Tα συμπεράσματα για την σημερινή διοίκηση, η οποία αντί να εργάζεται με γνώμονα τα συμφέροντα του τόπου, και του συνόλου των δημοτών, το ρίχνει στο φαγοπότι, επαφίενται στο σύνολο των συμπολιτών μας.

 

ΓΛΥΦΑΔΑ 0

ΓΛΥΦqqq1

ΓΛΥΦΑΔΑ 4

Με την ευκαιρία να σας πω ότι ο Γιαννακόπουλος εκεί δεν ήξερε να κάνει μια  σελφι και στην πάρτη του, την ώρα που έτρωγε ζούλα  κερασμένος… Να τα λέμε κι αυτά!!!

αφήστε ένα σχόλιο


− ένα = 7