ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ… ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ: ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ???

Νέο παραλήρημα του Γιαννακόπουλου ο οποίος εξυβρίζει εμένα και τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου και λέει ότι τον εκθέτω γιατί αποκαλύπτω τάχα μου τις παράνομες δραστηριότητες του κ. Νίκου Τσιώλη και της κ. Σίας Ράλλη. Γιαννακόπουλε που να ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΤΥΠΙΈΣΑΙ ΚΑΤΩ, δεν πρόκειται να σε αφήσω να παραπληροφορείς τόσο εσύ όσο και ο συνεργάτης σου τους Γλυφαδιώτες, με τα κατάπτυστα ψέματα και τις παπαριές σας.

Δες το ξεμωραμένε τι γράψατε χθές:

Όπως φαίνεται από τις χαρακτηριστικές εικόνες, ο κ. Παπανικολάου και οι δυο διορισμένοι βασικοί συνεργάτες του, προσωπικός οδηγός και γραμματέας, εντός του ωραρίου εργασίας τους κάνουν δημόσιες σχέσεις και φαγοπότι εκτός του δημαρχείου.

Η απάντηση μου.

Με βάση λοιπόν το δημοσίευμα σας αυτό, αναφέρθηκα στις ιδιότητες που εσείς τους έχετε δώσει και όχι εγώ, άλλωστε τους τελευταίους 18 μήνες δεν κάνετε τίποτα άλλο από το να τους βομβαρδίζεται στις προσκείμενες ιστοσελίδες σας τον μεν κ. Τσιώλη ως οδηγό του Δημάρχου, την δε κ. Ράλλη ως γραμματέα του Δημάρχου. Γιαννακόπουλε άστα αυτά σε εμένα δεν πιάνουν. Θα στο ξαναπώ κι αν θέλεις βάλε το καλά στο μυαλό σου στην όποια δική μας διαμάχη,  όπως θέλεις εσύ με δικά σου λόγια πες τη,  δεν έχει καμία σχέση ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, όμως είναι δικαίωμα μου να γράφω όπως εγώ νομίζω και όχι όπως εσύ επιθυμείς για να παίξεις τα βρώμικα παιχνίδια σου, πόσο δε με την καθοδήγηση την δική σου.  Αυτό όμως που μου κινεί την περιέργεια και μου φαίνεται απίστευτο και σταυροκοπιέμαι, είναι το πώς εσύ  έβαλες το χέρι στην τσέπη αφού ούτε κερί στην εκκλησιά δεν ανάβεις, μάλλον τότε ήθελες να παραστήσεις τον χουβαρντά, αλλιώς δεν εξηγείτε.

Δες τι γράφεις κακόμοιρεεε.

Γιαννακόπουλος

ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΡΑΚΑΔΟΡΕ !  !  !, ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΡΩΓΩ ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ !  ! ! ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΔΥΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ; ;  ;ΞΕΧΑΣΕΣ ΣΤΟ ΝΩΤΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΠΙΑΜΕ, ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕ ΝΟΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΟΥ, ΕΠΕΜΕΝΕΣ ΝΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΕΝΑΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΄΄ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ΄΄, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑ.  ΞΕΧΑΣΕΣ ΣΤΟ FOCACCINO  ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΝΑ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ …………, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΣ ΦΙΛΙΠ….,  ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΑ !  !  !

Η απάντηση μου.

Γιαννακόπουλε, τότε ήταν καλός ο Παπανικολάου? Θυμάσαι που τον έγλυφες και έτρεχες ξοπίσω του? Τώρα κοντά σε όλα όσα καθημερινά  εσύ κι ο συνεργάτης σου του αποδίδεται, έγινε και τρακαδόρος?  Τρομάρα σας…

Αμ γι αυτό από τότε δεν μπορείς να ησυχάσεις και τον κυνηγάς τον άνθρωπο, καταλαβαίνω έκανες τόσα έξοδα τόσα κεράσματα και να μην έχει γίνει και η δουλειά σου ε αυτό πάει πολύ. Αναστάση πάνω του να βγάλεις τα σπασμένα αλλά και λίγη προσοχή, μην ανοίγεσαι μην ξοδεύεσαι, μην είσαι σπατάταλος, κράτα και καμιά πισινή, γιατί τώρα που σίτεψες θα χρειαστεί να βάζεις περισσότερο το χέρι στην τσέπη δεν ξέρω αν με κατάλαβες τι εννοώ… Όσο για το που θα δημοσιεύσεις τις βρωμιές σου δεν με απασχολεί καθόλου, άλλωστε αν δεν ταιριάζατε δεν θα συμπεθεριάζετε, όσο για τους χαρακτηρισμούς που μου απευθύνεις στείλε τους να τους δημοσιεύσει ο συνεργάτης σου.

Αναστάση με την ευκαιρία σου έχω κάνει τέσσερις ερωτήσεις και δεν έχεις απαντήσει σε καμία, για να σου θυμίσω.

1. Είχες κατά το παρελθόν εκκρεμότητες με την δικαιοσύνη;

2. Αν ναι, από ποιους και με ποια κατηγορία είχες οδηγηθεί στην δικαιοσύνη;

3. Αν ήσουν ποτέ έγκλειστος στις φυλακές;

4. Και τι επέστρεψες στην οικογένεια Β….άκη, για να αθωωθείς αργότερα;

Να σου κάνω και μια ακόμη μπας και θυμηθείς.

5. θυμάσαι ποιοι απαρτίζανε την έδρα του δικαστηρίου τότε που αθωώθηκες;  

Γιατί ο ένας εξ αυτών αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές, είναι μάλλον συγγενής μου. 

Αυτά προς το παρόν

 

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ − = 3