ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΟΡΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ: “ΨΕΥΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ” Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γιαννακόπουλος βρίσκεται για μια ακόμη φορά εκτεθειμένος αφού η μια κωλοτούμπα διαδέχεται την άλλη .

Δεινός συκοφάντης όταν στριμώχνετε χάνει τον έλεγχο χυδαιολογεί και αρχίζει τους εκφοβισμούς και τις απειλές προκειμένου να κάνει τον αντίπαλο να σκεφτεί  αν πρέπει να μπει στην  επώδυνη διαδικασία των δικαστηρίων με αποτέλεσμα να κάνει πίσω και να σωπάσει.

Παρότι δεν χάνει την ευκαιρία κάθε φορά να δηλώνει «αρσενικότατος», δυστυχώς ούτε και αυτήν την φήμη του μπορεί να υποστηρίξει αφού όλες οι ενέργειες του στερούνται ανδρισμού κι αυτό γιατί η ύπουλη και μεθοδευμένη τακτική που ακολουθεί μοναδικό στόχο έχει να πλήξει την τιμή και την αξιοπρέπεια όσων εμπλακούν μαζί του.

Παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις μου δεν απαντά ποτέ με επιχειρήματα παρά μόνον  με αμπελοφιλοσοφίες και  φωτοβολίδες λάσπης.

Για μια ακόμη φορά τον ρωτάω σαν άντρας που λέει ότι είναι και σέβεται τα παντελόνια που φοράει  να μα πει δημόσια ποιος είναι ο «αρχιπούστης» που με ταΐζει?  Αν και πάλι δεν το κάνει ο χαρακτηρισμός του «αρχιπούστη» επιστρέφει στο πρόσωπο του και δικαίως η φήμη του «αρσενικότατου» που θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είναι, καταρρίπτεται.

Ο Γιαννακόπουλος  θα πρέπει κάποτε να καταλάβει ότι  άντρας αρσενικός είναι αυτός που έχει μπέσα και τιμάει τον λόγο του, κι όχι αυτός που ξεχωρίζει μόνον από το αντρικό του μόριο, άλλωστε αντρικό μόριο  πολλές φορές παρατηρούμε να έχουν και τα σιντριβάνια στις πλατείες που τους χρησιμεύει, μόνο για τα τσίσια τους .

αφήστε ένα σχόλιο


2 + επτά =