ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ!!!

Εκεί που ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια διασύρεται και εξευτελίζεται από τους πολιτικάντηδες και ψιλικατζήδες του κοινοβουλίου που καταπατούν κάθε έννοια νομιμότητας και λογικής. Εκεί που η πολιτική μούργα και οι νταβατζήδες προφασιζόμενοι τους εκπροσώπους του λαού ευτελίζουν με τον πιο επαίσχυντο ελεεινό και βρώμικο τρόπο τους νόμους και τις αποφάσεις που οι ίδιοι αποφασίζουν. Εκεί σε αυτήν την αίθουσα της ντροπής προχθές το βράδυ προχώρησαν στην ψήφιση του άρθρου 11 (τροπολογία 1113/142) που ανοίγει διάπλατα τον δρόμο στον Κόκκορη και την παρέα του να νομιμοποιήσουν την παρανομία τους στο βουνό..

Κάποιοι σπουδαιογελοίοι απερίσκεπτοι τολμούν να βάζουν πλάτη σε έναν δήμαρχο που διέπραξε σωρεία αδικημάτων για ιδίων πολιτικό όφελος και που μέχρι σήμερα επιμένει προκλητικά να μην συμμορφώνεται διεγείροντας το δημόσιο αίσθημα ότι οι σωρηδόν ποινικές διώξεις και τα πρόστιμα πέφτουνε μόνο για τα μάτια , απογοητεύοντας με αυτόν τον τρόπο όλους όσους αγωνίστηκαν για την νομιμότητα και την τάξη.

Εμείς από πολύ νωρίς χθες το απόγευμα πληροφορηθήκαμε από εγκυρότατη πηγή τα όσα διαδραματίστηκαν προχτές το βράδυ στην λέσχη των κωλοσφουγγάριων και ενημερώσαμε τους επικεφαλής των παρατάξεων που έδειχναν απορημένοι από τα τερτίπια κάποιων ξεδιάντροπων πολιτικών, προτιμήσαμε όμως να κρατήσουμε και να μην βγάλουμε το θέμα μέχρι να έχουμε όλα τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία για την έγκυρη ενημέρωση των συμπολιτών μας και όχι πυροτεχνήματα.

αφήστε ένα σχόλιο


επτά × 4 =