ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ: ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ι. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

   Έφυγε από τη ζωή, μετά από πολύχρονη μάχη με την επάρατη νόσο, ο τέως Δήμαρχος Γλυφάδας Ιωάννης Θεοδωρόπουλος. Τα τέσσερα χρόνια που ήταν Δήμαρχος (2007 – 2010) άφησε το αποτύπωμά του ως μια ευγενική και ανθρώπινη παρουσία, που υπηρέτησε με συνέπεια τον Πολιτικό Πολιτισμό, με σεβασμό στους αντιπάλους του και δημοκρατική δράση. Πιστεύουμε ότι οι Γλυφαδιώτες θα θυμούνται ένα σεμνό άνθρωπο που ζούσε ανάμεσά τους διακριτικά και προσέφερε για την καλυτέρευση της ζωής στην πόλη του.

Οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και η Πρόεδρός τους κ. Αθηνά Λυγνού, βεβαίως είχαμε  σοβαρές διαφορές στους στόχους και ως αντιπολίτευση ασκήσαμε καλοπροαίρετη κριτική την περίοδο της θητείας του Ι. Θεοδωρόπουλου. Αυτό το κάναμε όμως με θέσεις και προτάσεις, επιδιώκοντας παράλληλα εποικοδομητικές σχέσεις για το καλό της πόλης. Σ’ αυτό το επίπεδο, πρέπει να πούμε, υπήρχε πάντα ανταπόκριση.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους και απευθύνουμε τον τελευταίο χαιρετισμό στον εκλιπόντα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Με εκτίμηση

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

«ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

 

αφήστε ένα σχόλιο


επτά − 1 =