ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ

Η κόρη άφησε πίσω της ένα παιδάκι τριών ετών – Την ασθένεια είχε αποκαλύψει ιατρικός έλεγχος ρουτίνας, λόγω βεβαρημένου οικογενειακού ιστορικού

Ανείπωτη τραγωδία! Μέσα σε δύο μήνες μητέρα και κόρη έχασαν τη ζωή τους,  «χτυπημένες» από τον καρκίνο του μαστού, στην Κατερίνη.

Η 52χρονη Λένα Παλάσκα Χαριτοπούλου έφυγε από τη ζωή, έχοντας δώσει με αξιοπρέπεια τη μάχη με τον καρκίνο, επί 20 συναπτά έτη. Λίγο καιρό πριν φύγει, είχε δημοσιεύσει ευχαριστήριο μήνυμα προς τους γιατρούς του νοσοκομείου ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ και τις νοσηλεύτριες στον 9ο όροφο, γιατί όπως η ίδια είχε πει, έδιναν τον κοινό τους αγώνα για τη ζωή.

Η Λένα δεν άντεξε στον επιθετικό καρκίνο και έφυγε από τη ζωή την 1η Οκτώβρη του 2017.

Μόλις την περασμένη Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017, απεβίωσε και η 29χρονη κόρη της Κωνσταντίνας. Της είχε διαγνωσθεί, τον Ιούλιο του 2016, επιθετικός καρκίνος. Άφησε πίσω της ένα παιδάκι τριών ετών.

Οι δυο γυναίκες πέρασαν μεγάλη δοκιμασία αλλά είχαν τεράστια ψυχικά αποθέματα, κατάφεραν στήριξαν η μια την άλλη και πάλεψαν με την επάρατη νόσο μέχρι και την τελευταία τους ανάσα σε αυτή τη ζωή, γράφει το τοπικό μέσο neapierias.gr.

Η νεκρώσιμη ακολουθία της Κωνσταντίνας, θα τελεσθεί αύριο Σάββατο στις 12.30 στον Κ. Αγιάννη Πιερίας.

Ο καρκίνος είχε χτυπήσει άλλες τρεις φορές την ίδια οικογένεια και πιο συγκεκριμένα τη μητέρα της 52χρονης, την αδελφή της και την πεθερά της.

Τον προηγούμενο χρόνο οι δύο γυναίκες είχαν μιλήσει στην τηλεοπτική εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, όπου εξήγησαν πως μοιάζει η ζωή τους με τον καρκίνο. Την ασθένεια στην Κωνσταντίνα είχε αποκαλύψει ιατρικός έλεγχος ρουτίνας, λόγω βεβαρημένου οικογενειακού ιστορικού.

Τότε η γυναίκα είχε αποκαλύψει ότι ο μεγαλύτερος πόνος της ήταν όταν διαγνώσθηκε με καρκίνο και η κόρη της:

«Όταν το έμαθα πόνεσα όσο πονούσα και στις χημειοθεραπείες. Και όταν πονάει η ψυχή σου είναι χειρότερο απ’ όταν πονά το σώμα σου».

 

αφήστε ένα σχόλιο


2 × = έξι