ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ: ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

Σε  ερώτηση μου  στον Γιαννακόπουλο  αν γνώριζε  τον μακαρίτη  χρυσοχόο Βουράκη πήρα της εξής απάντηση. 

Συντάκτης : ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (IP: 79.131.102.69 , athedsl-

ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ..

Η απάντηση μου

Γιαννακόπουλε δεν ντρέπεσαι και μετά μιλάς εσύ για προσβολή νεκρών? Βρε δεν ντρέπεσαι? Το κρατάω για να αποδείξω πως από την μια στιγμή στην άλλη γίνεσαι ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας που υπάρχει. Αφού λοιπόν τον ήξερες δεν μας λες και την συνέχεια… έχει μήπως καμία σχέση με εκείνη την απόφαση του 5μελούς Εφετείου Αθηνών κι αν ναι για ποια αξιόποινη πράξη είχες κατηγορηθεί?  Έλα ρε εσύ όταν ξεκινάς κάτι τελείωνε το, μην το αφήνεις στην μέση!

Αυτά προς το παρόν!!!

Σήμερα έλαβα το εξής μήνυμα από Γιαννακόπουλο

η μακαρίτισσα η μάνα σου αν ήξερε οτι θα γίνεις τόσο πολυ μαλάκας, εκβιαστής, σωματέμπορος, συκοφάντης και γενικά ανήθικο τερας, θα σε έπνιγε στην κούνια νήπιο. εχει ο καιρός γυρίσματα, θα παρακαλάς και θα ζητάς έλεος ενώπιων δικαστών και εισαγγελέων

Η απάντηση μου

Γιαννακόπουλε αντί απολογούμενος, εμφανίζεσαι πάλι εγκαλών?

Γιαννακόπουλε όταν θα έρθει η ώρα θα σου πω για την μάνα μου, θα σου πω και για τον γιό της. Σε παρακολουθώ με οίκτο να έχεις χάσει την ψυχραιμία σου και αντί να βάλεις την ουρά στα σκέλια, εσύ ξεσπαθώνεις με ύβρεις και παριστάνεις τον κάργα. Εγώ σου έκανα μια ερώτηση και εσύ μου έστειλες την απάντηση ότι ο συχωρεμένος ήταν μεγαλύτερος απατεώνας από εμένα.

Άγιε άνθρωπε θα πρέπει να σου θυμίσω ότι σε πρόσφατο μήνυμα σου με παρατήρησες για δήθεν προσβολή νεκρού σε δημοσίευμα μου που αναρτήθηκε από άλλες 50 ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Αν λοιπόν εγώ διέπραξα τέτοιο ατόπημα εσύ με το να αποκαλείς τον συχωρεμένο “απατεώνα” του αποδίδεις τίτλο τιμής? Αυτό δεν είναι καραμπινάτα προσβολή νεκρού και μάλιστα συνοδευόμενη από ύβρεις?  Κράτα το κι αυτό στο αρχείο σου θα σου χρειαστεί για να αποδείξεις ποιος από τους δυο μας είναι ο μασκαράς κι ο κωλοτούμπας.

Κατανοώ το πρόβλημα σου θέλεις μόνον να απαντάς, να εξευτελίζεις, να υβρίζεις χωρίς απάντηση, αλλά το άστρο σου στην Γλυφάδα έσβησε, και αυτό πρέπει να το καταλάβεις. Γιατί όμως δεν δέχεσαι ερωτήσεις, αυτός ο τσαμπουκάς και η μαγκιά που λες ότι έχεις σου έχει μείνει από τότε που υπηρετούσες (αν αληθεύει η φωτο) στην ΕΣΑ?  Επειδή λοιπόν όπως λες ότι «στον μάγκα μαγκιές δεν περνάνε», προφανώς μάγκα εννοείς τον εαυτό σου ( Ήμαρτον Θεέ μου, κάτι μάγκες), θα σου απαντήσω με μια ερώτηση για να δεις ότι τους “μάγκες τους πάτησε το τρένο κι ότι κάποια στιγμή οι μαγκιές πληρώνονται” και εσύ θα καταλάβεις πολύ καλά τι λέω: Αναστάση γνωρίζεις μήπως τον κ. Κανελλόπουλο? Αν τον γνωρίζεις μήπως ξέρεις αν έχει αδέλφια και τι δουλειά κάνουν?  Γιατί ξέρεις μου φαίνεται γνωστός. Κατάλαβες Αναστάση…

ΥΓ

Ποιους δικαστές και εισαγγελείς? Μήπως αυτούς που εσύ αποκαλείς Μασόνους?

Αυτά προς το παρόν

 

αφήστε ένα σχόλιο


6 − τρία =