ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΞΗ?

Αναστάση, επειδή συχνά πυκνά με αποκαλείς εκβιαστή φοροφυγά, ενδιαφέρεσαι για τα έσοδα μου και με προτρέπεις να παρουσιάσω τα εκκαθαριστικά μου σημειώματα δημόσια και μάλιστα με απειλείς ότι θα πας  μια βόλτα και στον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Αλεξιάδη  για να κοιτάξει στα κιτάπια να δει τα έσοδα μου, τις οφειλές  μου και πως συντηρώ την οικογένεια μου , θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να σε ρωτήσω.Αναστάση για πες μου  πως εσύ ένας χωροφύλακας και αργότερα ένας  υπάλληλος του ΟΤΕ αγόρασε ένα κτήμα στην Γλυφάδα 700 – 800τμ  σήκωσε μια τετραώροφη πολυκατοικία αποτελούμενη από οροφοδιαμερίσματα των 160τμ κι αμέσως άρχισε το επάγγελμα του  κατασκευαστή πολυκατοικιών με σημαντικά έσοδα?

Να ρωτήσω, μήπως κέρδισες κάποιο μεγάλο ποσό στο Joker, ή αν είχες μπάρμπα στην Αμερική, ή κάποια χοντρή κληρονομιά?  Αναστάση επειδή ξέρω ότι είσαι γάτος μπορείς μήπως  να με συμβουλέψεις τι χρειάζεται έτσι ώστε να  μπορούσα να εξοικονομήσω νόμιμα και εγώ  λίγα χρήματα όπως εσύ?  Αναστάση εγώ δεν υιοθετώ τίποτα από αυτά που λέγονται και ακούγονται ξέρεις για εκείνες τις αξιόποινες πράξεις που λέγεται ότι διέπραξες στο παρελθόν γιατί όπως έχω ξαναπεί εμένα μου φαίνεσαι πεντακαθαρίδης  και κύριος, αλλά ξέρεις ή κακές γλώσσες κι ο παλιόκοσμος λέει διάφορα, άλλωστε και ο ίδιος τα ξέρεις όπως λες.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω για εκείνο το θέμα που από μόνος σου ξεκίνησες να μας λες αλλά το άφησες στη μέση, ξέρεις για εκείνη την απόφαση του 5μελούς Εφετείου Αθηνών  που αναφέρθηκες ακόμα και στους μηνυτές σου χωρίς όμως ποτέ να μας πεις μέχρι σήμερα με ποια την κατηγορία  σε έστειλαν κατηγορούμενο στην δικαιοσύνη ? Ρωτάω έτσι για να κλείσεις κάποια στόματα να μην έχουν να λένε.

Αυτά προς το παρόν…

αφήστε ένα σχόλιο


7 − = τέσσερα