ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΒΑΙΣ

Στα Ερυθρόλευκα ντύθηκε ο 24χρονος σλοβάκος εξτρέμ Βλάντιμιρ Βάις για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Βάις μαζί με τον εκπρόσωπο του Μίνο Ραϊόλα συναντήθηκαν την Παρασκευή το μεσημέρι με τους διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός στα γραφεία στην πλατεία Αλεξάνδρας. Μεταξύ των δύο πλευρών επήλθε η συμφωνία για κλιμακωτό συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές -κατά μέσο όρο- 700.000 ευρώ. Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από την ιταλική Πεσκάρα και ο Ολυμπιακός με συντονισμένες ενέργειες των Ισά, Καρεμπέ προχώρησε στο κλείσιμο της συμφωνίας. Τις λεπτομέρειες της μεταγραφής ρύθμισε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Βρέντζος μαζί με Βάις και τον ατζέντη του στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Παρασκευή τη μεταγραφή του Βάις και ο Σλοβάκος μετά την επίτευξη της συμφωνίας σε δηλώσεις του στο Olympiacos TV τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι επιτέλους εδώ. Μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων που είχαμε με τους ανθρώπους τους Ολυμπιακού υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Γνωρίζω τον Ολυμπιακό, είναι μια μεγάλη ομάδα με πολλές φιλοδοξίες και ελπίζω να βοηθήσω τον σύλλογο και τον προπονητή στο να τις πετύχουν».

Ο Βάις λίγο πριν την ανακοίνωση της μεταγραφής του από τον Ολυμπιακό, έγραψε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter. «Έκλεισε! Υπέγραψα στον Ολυμπιακό!

αφήστε ένα σχόλιο


− 4 = μηδέν