ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ X FACTOR ,Η ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Η ΓΑΛΛΙΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΜΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!

Έλλαδα 21 Μαΐου, και όλα ήσυχα, δέν κουνιέται φύλλο! Τα Μνημονιακά Νομοσχέδια,ο Σύριζα τα περνάει στην Βουλή, το ένα μετά το άλλο,με τους Ψευτο Αντάρτες του Σύριζα, να τα ψηφίζουν πρώτοι,με ενα στόμα και μια φωνή, ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!

Ακριβώς στην αντίθετη πλευρά,η Γαλλία Φλέγεται! 

Οι Γάλλοι πολίτες αντιδρούν εδώ και πολλές εβδομάδες με διαδηλώσεις μαζικές, με πάνω από 80 πορείες, τόσο ογκώδεις και βίαιες, που είναι πρωτοφανείς για τη χώρα. Από τις 31 Μαρτίου και κάθε μέρα, χιλιάδες διαδηλωτές ξεχύνονται στους δρόμους με αφορμή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης Φρανσουά Ολάντ, το οποίο προβλέπει περισσότερες ώρες εργασίας, χαμηλότερους μισθούς, καθώς και μέχρι 60 ώρες εργασίας. Οι πολίτες ζητούν μαζικά αξιοπρεπείς μισθούς,και συντάξεις, το τέλος της λιτότητας και την προώθηση εναλλακτικής πολιτικής!

Οι Διαδηλωτές πυρπολούν τράπεζες, κτίρια και αυτοκίνητα,επιτίθενται σε αστυνομικά τμήματα ενώ η αστυνομία απαντά με δακρυγόνα και κανόνια νερού. Ο Φρανσουά Ολαντ, ο ψευτο σοσιαλιστής Προεδρος της Γαλλίας, που ανέβηκε στην εξουσία με την ίδια συνταγή αλλα Τσίπρα, Ψέμα στο Ψέμα, προσπαθεί να φιμώσει τα Γαλλικά ΜΜΕ, με την ίδια συνταγή,αλλά Τουρκιας,Ερντογάν!

Έκτακτο Απόρρητο σήμα της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα,παραδόθηκε στην Κυβέρνηση, και φέρεται να γράφει για την επιτακτική  ανάγκη απόκρυψης των Ελληνικών ΜΜΕ,στα όσα συμβαίνουν στην Γαλλία, με τον κίνδυνο μετάδοσης και μεταφοράς των ταραχών απο την Γαλλία, και στην Ελλάδα, και το ξέσπασμα μιας Ευρωπαικής Άνοιξης, που θα συμπαρασύρει όλες τις Χώρες του Νότου!

Φυσικά και η Έλληνες Πολίτες, οπως και ηταν αναμενόμενο,δεν συγκινήθηκαν και ιδιαίτερα με τα τεκταινόμενα της Γαλλίας,αφού αυτή την στιγμή το ενδιαφερον του Έλληνα βρίσκεται στο X FACTOR, στα πλέι-οφ του Μπασκετ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό, Λιγότερο σημασία έχουν τα πλέι-οφ Ποδοσφαίρου,μετέπειτα τον Ιουνιο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 2016 που θα διεξαχθεί εκτος απροόπτου στην Γαλλία, Ε…και έπειτα,Καλοκαιρινές Διακοπές! Ραντεβού για επανάσταση τον χειμώνα του 2017,και αν! Εν τω μεταξύ,όλοι γράφουν και λένε,οτι οι Συριζαίοι θα φυγουν με τα Ελικόπτερα, αλλα ολο και καρφώνονται η καρέκλες τους, γερα και σταθερά στην Εξουσία, και περίμενε εσυ Έλληνα,να φυγουν μόνοι τους,χωρίς να ανοίξει μύτη,και να χυθεί αίμα!

Αρθρο  Σπυρος  Πριφτης

αφήστε ένα σχόλιο


+ έξι = 10