ΑΜΑΡΤΙΑ… ΑΣ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ : ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ – Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΑΛΛΑ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΝ ΧΩΡΙΖΕΙ.

Μετανιωμένος για την υπόθεση του πλαστού πτυχίου από το London School of Economics που αποκάλυψε η aftodioikisi.gr εμφανίζεται τώρα ο σύζυγος της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Γιαννακάκη,  Κώστας Γασπαρινάτος, που ήταν μέχρι πρότινος υπάλληλος του Δήμου Κορυδαλλού: «Οι ανοησίες πληρώνονται και πρέπει να πληρώνονται. Ήταν όμως μια ανοησία των 23-24 χρόνων. Από τότε πήρα στον τομέα του κινηματογράφου και του πολιτισμού τρία μεταδιδακτορικά», δήλωσε χαρακτηριστικά στο star.

Mάλιστα, επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της Μαρίας Γιαννακάκη ότι δεν γνώριζε πως το πτυχίο του ήταν πλαστό. «Με καλύπτει απόλυτα η δήλωση της συζύγου μου. Γνωριστήκαμε στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, το 1997. Ποτέ δεν της είχα μιλήσει για τα «πτυχία» μου. Μόλις τον περασμένο Ιούλιο της το είπα, όταν ήδη είχα υποβάλει αίτηση για συνταξιοδότηση. Αντέδρασε έντονα».

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ μετά την αποκάλυψη έχει καταθέσει αίτημα διαζυγίου. Το μόνο, ωστόσο, που δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής είναι γιατί περίμενε να πάρει το θέμα δημοσιότητα και μετά να κάνει σχετική δήλωση, γεγονός που προκαλεί υπόνοιες ότι επιχείρησε να «ξεχαστεί».

αφήστε ένα σχόλιο


8 − ένα =