ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑ [εικόνες]

Αίσθηση προκάλεσε χθες η κίνηση ομάδας φοιτητών του ΕΚΠΑ να αδειάσει μια σακούλα με σκουπίδια πάνω στον αντιπρύτανη του Ιδρύματος. Οι εικόνες έκαναν το γύρο των Μέσων Ενημέρωσης, με τα βλέμματα όλων να τραβά ο μαυροφορεμένος φοιτητής που… άδειαζε τη σακούλα.

Πρόκειται για τον Χρήστο Ξαγοράρη, που πέρασε στη Νόμικη το 2010 με ιδιαίτερα μάλιστα υψηλό βαθμό και ο οποίος έχει συμμετάσχει ενεργά στις φοιτητικές διαμαρτυρίες για τις αλλαγές που προωθούνται στα Πανεπιστήμια.

Ο Ξαγοράρης, μαζί με αρκετούς ακόμα φοιτητές του ΕΚΠΑ, εισήλθαν στο γραφείο του αντιπρύτανη  Αντώνη Καλοκαιρινού, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις άσχημες συνθήκες καθαριότητας που επικρατούν στο Ιδρυμα. Αφού εξέθεσε τις απόψεις του για τα θέματα της καθαριότητας, της φύλαξης του ιδρύματος, της παρουσίας της αστυνομίας, των διαγραφών των λιμναζόντων φοιτητών, αλλά και της πρότασης για ηλεκτρονική ψηφοφορία, άδειασε μια σακούλα με σκουπίδια πάνω στο γραφείο του Αντιπρύτανη, φωνάζοντας παράλληλα «αυτό είναι το ελληνικό Πανεπιστήμιο».

Η κίνησή του αυτή, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε σάλο αντιδράσεων είναι η εικόνα του φιγουράρει από χθες, παντού…

foto1 2222222 666666 555555

 

αφήστε ένα σχόλιο


5 − = τέσσερα