ΑΚΟΥΤΕ Μ@ΛΑΚΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ: ΚΡΟΙΣΟΣ Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ!

Από τους πλουσιότερους πολιτικούς, αν όχι ο πιο πλούσιος, είναι ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης.
 28.113,23 ευρώ από τη βουλευτική αποζημίωση και 44.521, 97 ευρώ από λοιπά εισοδήματα δήλωσε στο πόθεν έσχες του ο υπουργός Οικονομίας. Έχει στην κατοχή του 13 από τα συνολικά 51 ακίνητα στα οποία έχει εγγραφές η οικογένειά του, ενώ 33 ανήκουν στη σύζυγό του και δυο στα παιδιά του.
Συγκεκριμένα, η οικογένεια Σταθάκη δηλώνει 51 εγγραφές ακινήτων σε 51 ακίνητα σε Χανιά, Κορινθία, Αττική και Αχαΐα με τον Υπουργό να έχει στη δική του κατοχή τα 13 εξ αυτών.
Σε σημαντική πώληση μεριδίων αμοιβαίων κεφαλαίων προχώρησε τη χρονιά που εξελέγη βουλευτής ο νυν υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, μειώνοντας το χαρτοφυλάκιό του και ειδικότερα στα αμοιβαία κεφάλαια διάσημων ξένων επενδυτικών οίκων.
Συγκεκριμένα εμφανίζεται να έχει πουλήσει αμοιβαία κεφάλαια της BLACKROCK GLOBAL με τίμημα 54.811,84 ευρώ, μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων της SISE EURO CORPORATE εισπράττοντας 29.447,98 ευρώ αλλά και μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων της MORGAN STANLEY, εισπράττοντας 58.373, 4 ευρώ.
Κατά τα λοιπά διατήρησε τα μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων της ALPHA BLUE CHIPS, ALPHA BRIC και SISE BRIC FUND συνολικής αξίας αποτίμησης 218.643 ευρώ. Παράλληλα διατήρησε μετοχές της HELLENIC SEAWAYS αξίας κτήσης 81.187,5 ευρώ.
Μαζί με τη σύζυγό του ο κ. Σταθάκης δηλώνει τραπεζικές καταθέσεις 2,1 εκατομμυρίων ευρώ σε τράπεζες της Ελλάδας και της Κύπρου, ενώ η οικογένεια έχει στην κατοχή της και δύο αυτοκίνητα.
AdTech AdAdTech Ad

αφήστε ένα σχόλιο


+ επτά = 16