ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΚΑΛΤΣΑΣ «ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ»!!

Επειδή κάποιες αλήθειες  θα πρέπει να λέγονται, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε το ήθος την εντιμότητα και την τεράστια προσφορά του Θανάση Σκαλτσά.

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Αντιπρόεδρος του Γκολφ Αθανάσιος Σκαλτσάς είναι ο γηραιότερος δημοτικός σύμβουλος στην Γλυφάδα ο οποίος υπηρέτησε επί πολλά χρόνια με ζήλο και αυταπάρνηση την παράταξη της ΝΔ. Πιθανότατα  πολλοί δεν γνωρίζουν ότι τα βασικά χαρακτηριστικά του Θανάση Σκαλτσά είναι το ακέραιο του χαρακτήρα του, το εγνωσμένο ήθος και η πολυδιάστατη εμπειρία του που ακόμα και σήμερα παρά την ηλικία του συνεχίζει να εμπνέει και να παραδίδει μαθήματα ηθικής, αξιοπρέπειας και τυπικότητας  στους νεότερους,  αρκεί μόνο να πούμε ότι δεν έχει απουσιάσει  από κανένα δημοτικό συμβούλιο, κάτι που μας κάνει να θυμόμαστε την ρήση ότι ναι μεν οι νέοι έχουν τον αυθορμητισμό και την δύναμη, όμως οι παλαιότεροι έχουν την σοφία, την γνώση.

Ο Θανάσης Σκαλτσάς όλα αυτά τα χρόνια, δίκαια χαρακτηρίζεται στρατιώτης της παράταξης κι ως ο άνθρωπος που έμενε μακριά από διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες, κάτι που οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε όλοι.

αφήστε ένα σχόλιο


8 − τρία =