ΑΔΩΝΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ – ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΙΛΟΣ

«Ανεπίτρεπτος ο αποκλεισμός του από Τσίπρα και Κοτζιά»

Tον αποκλεισμό του Πάνου Καμμένου από την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στην Ελλάδα, σχολίασε αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνις Γεωργιάδης.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι είναι προφανές πως ο υπουργός Αμυνας δεν συμμετείχε κατ΄ απαίτηση των Τούρκων και πρόσθεσε ότι είναι  ντροπή ότι τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ. Κοτζιάς αποδέχτηκαν κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης έγραψε:

«Για την επίσκεψη Ερντογάν αυτή καθαυτή δεν θα πω τίποτε ακόμη αφ´ενός διότι δεν έχει τελειώσει, θέλω πρώτα να ολοκληρωθεί και η επίσκεψη του στην Θράκη, αφετέρου διότι δεν θέλω να ασκήσω κριτική στην Κυβέρνηση, ενώ ο Πρόεδρος της Τουρκίας είναι ακόμη εδώ.

Όμως δεν θα αντισταθώ στον πειρασμό να σχολιάσω την απουσία του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Πάνου Καμμένου. Προφανές φυσικά ότι οι Τούρκοι ζήτησαν για να πραγματοποιηθεί το ταξίδι, να εξαφανίσουν τον Καμμένο. Ντροπή πρώτη ότι και ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς και ο ίδιος το δέχθηκαν.

Ό,τι και να είναι ο Καμμένος, παραμένει ο Υπουργός Αμύνης της Χώρας και ο αποκλεισμός του με τέτοιο εξωφθαλμο τρόπο είναι ανεπίτρεπτος (εκτός και αν ο Τσιπρας θεώρησε ότι θα βλάψει κάνοντας καμμία ανοησία ο Καμμένος την επίσκεψη..)

Όμως το ακόμη πιο πολιτικά γελοίο είναι ότι ένας άνθρωπος που ως Αντιπολίτευση έλεγε ότι η ανακήρυξη της ΑΟΖ πχ είναι το όνειρο της ζωής του και ότι πρέπει να το κάνουμε αδιαφορώντας για την Τουρκία, το ότι το έβαλε στα πόδια δείχνει πόσο πολιτικά δειλός είναι.

Πρώτος για ανέξοδους λεονταρισμούς με στεφάνια πάνω από τα Ίμια και μεγάλες κουβέντες αλλά μόλις ο Ερντογάν έβαλε φωνή, κρύφτηκε….αυτό για να καταλάβετε ποιοι μας κατηγορούσαν με χυδαιότητες τόσα χρόνια …

Τα υπόλοιπα αφού φύγει ο Ερντογάν με την ευχή όλα να πάνε καλά αύριο…»

αφήστε ένα σχόλιο


9 − ένα =