ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Ο ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΒΟΡΓΙΑΣ?

Τι έγινε ο «αξιότιμος» κ.  Βοργιάς  γιατί την κάνει γαργάρα και δεν απαντάει ευθέως και να υποδείξει όπως είχε ισχυριστεί δημόσια ποιοι είναι οι νταβατζήδες και οι προστάτες της Δημοτικής Αρχής? Πέταξε την λάσπη έριξε την φωτοβολίδα της βρωμιάς και της συκοφαντίας και από εκεί και μετά μουγκαμάρα?  Γιατί δεν βγαίνει αν έχει αντρικούς αδένες μέσα στο καβάλο του να αποκαταστήσει τουλάχιστον τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Αγγελάτο  για την ηθική ζημία που προξένησε τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένεια του?

Ό «αξιότιμος» κύριος Βοργιάς θα πρέπει να καταλάβει ότι αντριλίκι δεν είναι οι ντεμεκ μαγκιές, οι πορδές, οι παπαρολογίες και το χυδαίο λεξιλόγιο που ακολουθεί, αλλά μια αντρική συγνώμη, μια συγνώμη μια διάψευση θα ήταν αρκετή τουλάχιστον για αυτόν που τόσο βάναυσα κατασυκοφάντησε, αλλά νομίζω δεν θα το κάνει.

Ο «αξιότιμος» αυτός κύριος με την μέχρι σήμερα σιωπή του δείχνει ότι όλος αυτός ο θόρυβος, όλη αυτή η αναστάτωση δεν ήταν παρά μόνο μια φούσκα για την προσωπική του προβολή και δημοσιότητα.

Έτσι γίνεσαι μάγκας… κι από τα  αζήτητα περνάς στα πρωτοσέλιδα.

Γατάκι…

αφήστε ένα σχόλιο


8 − δυο =