Αίσχος – Ντροπή – Αλητεία: Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη σε ΣΥΡΙΖΑ για Μαρέβα: «Τσίπρας – Πολάκης – Βαξεβάνης είναι το ίδιο πρόσωπο. Καταφεύγει στο ψέμα και στη λάσπη»

Με ανακοίνωσή του το γραφείο του πρωθυπουργού υπέδειξε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ως ενορχηστρωτή των επιθέσεων κατά της συζύγου του πρωθυπουργού

Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το γραφείο του πρωθυπουργού υποδεικνύοντας ουσιαστικά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως ενορχηστρωτή των επιθέσεων κατά της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι.

«Με τη σημερινή ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας δείχνει ξεκάθαρα ποιος κρύβεται πίσω από τις αθλιότητες κατά του Πρωθυπουργού και της συζύγου του και ποιος ενορχηστρώνει τον πόλεμο λάσπης εναντίον τους», αναφέρει μεταξύ άλλων στο γραφείο τύπου του πρωθυπουργού σε ανακοίνωσή του και προσθέτει: «Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη έχει δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία και έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του κ. Βαξεβάνη, ο οποίος έχει πρωτόδικα καταδικαστεί μια φορά για συκοφαντική δυσφήμιση, κατόπιν αγωγής της κυρίας Γκραμπόφσκι. Επίσης, τόσο η ίδια όσο και το Πόθεν Εσχες του Πρωθυπουργού έχουν ερευνηθεί εξονυχιστικά, όσο ελαχίστων Ελλήνων, από όλες τις αρμόδιες αρχές».

Παράλληλα τονίζεται ότι «ο κ. Τσίπρας αδυνατώντας να αντιμετωπίσει πολιτικά τον Κυρ. Μητσοτάκη, καταφεύγει δια των εντολοδόχων του, στο μόνο πράγμα που ξέρει να κάνει: στο ψέμα και στη λάσπη, όπως προκύπτει και από τις πρόσφατες αποκαλύψεις του κ. Καλογρίτσα, για το πώς στήθηκε το Documento, με τίνος χρήματα και με ποια εντολή. Αποκαλύψεις τις οποίες θα ερευνήσει η Δικαιοσύνη. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι Τσίπρας – Πολάκης – Βαξεβάνης είναι το ίδιο πρόσωπο.

Το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού επισυνάπτει στην ανακοίνωση «τις εικόνες από τους εναγκαλισμούς το 2015, το βράδυ των εκλογών του Ιανουαρίου, αμέσως μετά την ομιλία Τσίπρα και από τα κοινά γλέντια Βαξεβάνη – Πολάκη για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία τίνος εντολοδόχος είναι ο δήθεν ανεξάρτητος δημοσιογράφος».

Αναφορικά με τις επιθέσεις στη σύζυγο του πρωθυπουργού στην στήλη Πολιτικός Καφές ο Γιάννης Κουρτάκης επισημαίνει ότι στην Κουμουνδούρου πλέον έχουν αντιληφθεί ότι ο μεγάλος αντίπαλος δεν είναι η Ν.Δ., αλλά η αποδοχή που απολαμβάνει στο μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας ο πρωθυπουργός, έτσι μποροστά στο πολιτικό αδιέξοδο ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να δείξει ανοχή στην επιχείρηση λάσπης που επαναλαμβάνεται εναντίον της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφσκι. Με συνταγές του παρελθόντος και με «οχήματα» τους ομοτράπεζούς του, προσπαθεί να αποδυναμώσει τον Μητσοτάκη, αδιαφορώντας αν στην αρένα της λάσπης ρίχνει τα γυναικόπαιδα.

Νωρίτερα σε ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε: «Αν αυτό με το Πόθεν Έσχες Μητσοτάκη συνέβαινε σε άλλη χώρα της ΕΕ, δε θα μπορούσε να σταθεί ο πρωθυπουργός. Φανταστείτε να έκρυβα εγώ στοιχεία ή να έδινα ψεύτικες δικαιολογίες. Θα ήταν κεντρικό θέμα συζήτησης. Υπάρχει ένα καθεστώς που αποκρύπτει θέματα. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας».

αφήστε ένα σχόλιο


1 × = ένα