ΈΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ Μ@ΛΑΚΙΕΣ…

ΤΑ ΣΠΑΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ –  ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ. Το είδαμε και αυτό…  Αναστάση όλοι μαζί σου για μια Γλυφάδα νέα. “Υποπτος” ο ρόλος του συνεργάτη του, τον έκανε και την ψώνισε περισσότερο.

Επισκέφτηκε λέει το ΙΚΑ Γλυφάδας, ο «ενεργός δημότης» Γιαννακόπουλος, λες και είναι ο πρωθυπουργός του κράτους και βλέποντας τάχα μου την άσχημη κατάσταση που επικρατεί αποφάσισε «και εδώ»  να παρέμβει για να λύσει ένα πρόβλημα που χρόνια ταλαιπωρεί τους πολίτες. Μπράβο ρε μεγάλε, έτσι, εσένα θέλουμε να μας τα λύνεις τα προβλήματα, χε χε χε και εμείς θα σου στήσουμε ανδριάντα.

Και για να σοβαρευτούμε και λίγο θα πρέπει να δούμε ότι η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει εντελώς κι ο Αναστάσης βρίζει τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου, γιατί δεν βρήκε νέο κτίριο  να στεγαστεί το ΙΚΑ της Γλυφάδας, λες και ο Δήμος  λειτουργεί ως Real estate, λες και ο δήμαρχος έχει την ευθύνη  για την έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οοι πολίτες.

Ρε Αναστάση προκειμένου να σε παίξουν τα φιλαράκια σου, μας  έχεις τρελάνει στη μακακία. Έλεος… δεν την παλεύω άλλο μαζί σου. Κάθε μέρα όλο και μια νέα έκπληξη μας επιφυλάσσεις

Κι ακόμα Μάρτης που να πιάσουν οι ζέστες και το κατακαλόκαιρο!!!

fwto

αφήστε ένα σχόλιο


+ πέντε = 8