ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ: ΈΝΤΑΣΗ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΣΕΡΡΕΣ: ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΣΗΜΑΙΕΣ

Χαμός επικράτησε στο αεροδρόμιο της Καστοριάς με πλήθος οργισμένων αγροτών να στήνουν… μπλόκο σε βουλευτές. «Θα φύγετε όταν θα το αποφασίσουμε εμείς» φώναζαν. Στις Σέρρες εξαγριωμένοι αγρότες έκαψαν σημαία του ΣΥΡΙΖΑ και πέταξαν αυγά στα γραφεία του κόμματος. (VIDEO)

Οι βουλευτές Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου (ΣΥΡΙΖΑ ), Μαρία Αντωνίου (Ν.Δ.) και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε Κοζάνης Μίμης Δημητριάδης τα άκουσαν για τα καλά από τους αγρότες που τους περίμεναν στον αεροδρόμιο της περιοχής.
Οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες για τους βουλευτές που απλά δεν μπορούσαν να αντικρούσουν τους αγρότες.

 

Σύμφωνα με το alphafm.gr το αεροδρόμιο Καστοριάς στο Άργος Ορεστικό γέμισε σχεδόν περισσότερους αστυνομικούς από αγρότες. Οι αγρότες παρατάχθηκαν με τα τρακτέρ τους φωνάζοντας συνθήματα καταγγέλλοντας την κυβέρνηση.

Η Ο.Τελιγιορίδου δήλωσε πως δεν έχει ολοκληρωθεί τίποτα ακόμη, είναι δίκαια τα αιτήματα, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας.

Η Μαρία Αντωνίου ξεκαθάρισε πως η Ν.Δ σε λίγα 24ωρα φέρνει δική της πρόταση, αλλά το συγκεκριμένο δεν πρόκειται να το ψηφίσει.
Αγρότες καίνε τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ και πετάνε αυγά

Νωρίτερα, εξοργισμένοι Σερραίοι αγρότες σύμφωνα με το fonh.gr έκαψαν τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ και πέταξαν αυγά στα γραφεία του κόμματος στις Σέρρες.

Μετά την Πανσερραϊκή αγροτική συγκέντρωση στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών αγανακτισμένοι αγρότες ανέβασαν την ένταση φτάνοντας στα γραφεία του κόμματος της κυβέρνησης, για να καταθέσουν τα αιτήματα τους και να εκφράσουν την αποδοκιμασία τους για τα νέα μέτρα.

Δείτε το βίντεο του περιστατικού από το fonh.gr:

ΠΗΓΗ VIDEO: Alphafm.gr – Sentranews.gr – fonh.gr

 

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ − 2 =