Έκτακτα Μέτρα τα οποία μπορούν να μειώσουν την ανεργία στη Γλυφάδα

Η κ. Άννα Καυκά , προέδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, προτείνει 2 έκτακτα μέτρα για την μείωση της ανεργίας στη Γλυφάδα, στην εκδήλωση- συζήτηση για την Ανεργία, του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέας Ευρυάλης

Άννα Καυκά:

Καλούμε τον κ. Δήμαρχο Γλυφάδας να συμβάλει και ο Δήμος στον αγώνα επιβίωσης που δίνουμε όλοι και προτείνουμε 2 Έκτακτα Μέτρα τα οποία μπορούν να μειώσουν την ανεργία στην πόλη μας.

• Να μειώσει τα Δημοτικά Τέλη κατά 30% και για 3 χρόνια στις επιχειρήσεις που απασχολούν κατά 60% Γλυφαδιώτες (Δημότες Γλυφάδας) Με αυτό το απλό και ριζοσπαστικό μέτρο μπορούμε να δώσουμε άμεση λύση στο πρόβλημα της ανεργίας στη Γλυφάδα. 

• Κάθε νέα επιχείρηση που ανοίγει στο Δήμο Γλυφάδας να απαλλάσσεται για 5 μήνες από τα δημοτικά τέλη, εφόσον απασχολεί κατά 60% Γλυφαδιώτες (για τουλάχιστον 3 εργαζόμενους). Είναι ένα πολύ σοβαρό κίνητρο για να ανοίξει κάποιος νέα επιχείρηση στη Γλυφάδα μας, άρα να απασχολήσει και συμπολίτες μας. 

Τα οικονομικά οφέλη από αυτά τα 2 Μέτρα είναι σίγουρο ότι θα αντισταθμίσουν τις προσωρινές ταμειακές απώλειες του Δήμου , διότι έχοντας λιγότερους άνεργους και περισσότερα χρήματα στη τσέπη των δημοτών μας θα μεγαλώσει η πραγματική κατανάλωση και η Γλυφάδα θα γίνει πόλος έλξης ιδιωτικών επενδύσεων , που αυτό εν ΄τελη είναι το μεγάλο ζητούμενο για την ανάπτυξη.

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


2 × πέντε =