ΆΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

Πολύ περίεργες κινήσεις γίνονται τις τελευταίες ημέρες στην ευρύτερη κεντροδεξιά. Με την συγκυβέρνηση να πνέει τα λοίσθια καθώς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν θυμηθεί τις παλιές τους κόντρες, έχει ξεκινήσει για πρώτη φορά από στελέχη του κόμματος να αμφισβητείται ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, έστω με έμμεσο τρόπο.

Την αρχή έκανε ο περιφερειάρχης (με ποσοστό πάνω από 70%) Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τιζτζικώστας που με δηλώσεις του έκανε λόγο για κυβέρνηση εθνικής ενότητας με πρόσωπο κοινής αποδοχής , ώστε να αποφευχθούν οι εκλογές , φωτογραφίζοντας ευθέως αλλαγή του Αντώνη Σαμαρά. Αυτό θα μπορούσε να ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό , από ένα στέλεχος που δεν ανήκει πλέον στη ΝΔ, αν δεν ακολουθούσε η δήλωση βόμβα του βουλευτή Γιώργου Βλάχου, που ανήκει στο αμιγώς καραμανλικό στρατόπεδο. Ο Βλάχος έκανε λόγο για κυβέρνηση εθνικής ενότητας, δίνοντας συνέχεια στα όσα είπε ο Τζιτζικώστας.

Η διπλή δήλωση με την ίδια στόχευση , δεν μπορεί παρά να μην φωτογραφίζει τον ίδιο τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος εκτός των άλλων δυσαρεστήθηκε ιδιαίτερα στην Χαλκιδική από την αναφορά του Σαμαρά περί κούρασης, που ξύπνησε μνήμες από το παρελθόν. Καλά πληροφορημένες πηγές του parapolitika.gr λένε πως πράγματι ο πρώην πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να αρχίσει να κινείται ξανά εντός της κεντροδεξιάς.

αφήστε ένα σχόλιο


+ 1 = τρία