ΆΔΩΝΙΣ: ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Σφοδρή επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο «Βήμα Fm». Αφορμή στάθηκε η χθεσινή διαμάχη στη Βουλή όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας σχολίασε πως στόχος μιας μελλοντικής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η απεμπλοκή της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ σχολίασε: «Πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας ο ίδιος, είναι προφανές ότι έχει καταλάβει ότι το 99,9% των όσων λένε είναι απύθμενες ανοησίες και δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Πολύ φοβάμαι όμως ότι η πλειοψηφία στο κόμμα του αυτό δεν το συμμερίζεται και δεν το γνωρίζει. Άρα, είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι αν ποτέ γίνονταν εξουσία – ξύλο να χτυπήσω – πράγματι ένα μεγάλο μέρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ζητούσε την έξοδό μας από την Ατλαντική συμμαχία, οπωσδήποτε.

Ευτυχώς γι’ αυτόν, προφανώς έχει καταλάβει ότι αυτά που έλεγε στα νιάτα του ή αυτά που έλεγε πριν δύο χρόνια είναι μπούρδες. Κι επειδή το έχει καταλάβει, κάνει κινήσεις άλλες, πάει στο Άγιο Όρος, πάει στην λίμνη Κόμο, πάει στο Τέξας, πάει στον Σόιμπλε, πάει στον Ντράγκι. Όλες αυτές είναι κινήσεις για να πει με κάθε τρόπο στο εξωτερικό «παιδιά, μην ψαρώνετε, τι να κάνω; Σ’ αυτό το κόμμα βρέθηκα» είπε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε:

«Το πρόβλημα με τον κ. Τσίπρα είναι ότι είναι παντελώς ανεπαρκής. Έχει εξαιρετική ανεπάρκεια να αντιμετωπίσει τα δύσκολα ζητήματα που έχει η χώρα, επειδή θα έχει εκλεγεί (αν εκλεγεί) με μια ψεύτικη ατζέντα, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου το 2009, έχοντας πει δηλαδή “λεφτά υπάρχουν”. Θα έχει μπροστά του να αντιμετωπίσει και την κοινοβουλευτική του ομάδα και το κόμμα του, αλλά και τους ψηφοφόρους του, γιατί ξαφνικά θα καταλάβουν ότι όλα αυτά που τους έχει υποσχεθεί, απλά δεν μπορούν να γίνουν».

αφήστε ένα σχόλιο


+ δυο = 8