ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΑΛΗΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ: ΆΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

“Δεν σου επιτρέπω, έρχεσαι εδώ με τον παχυλό μισθό σου και κατηγορείς έναν άνθρωπο άνεργο με τρία παιδιά”

Απίστευτος καβγάς ξέσπασε στο πρωινό του ΑΝΤ1 ανάμεσα στον παρουσιαστή Γιώργο Παπαδάκη και τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γ. Αδαμίδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν βγήκε στον αέρα ένας άνεργος πατέρας τριών παιδιών για να καταγγείλει ότι τον έβγαλαν από το κοινωνικό τιμολόγιο και στη συνέχεια του έκοψαν το ρεύμα.

Οι ερωτήσεις του κ. Αδαμίδη προς τον πατέρα εκνεύρισαν τον Γιώργο Παπαδάκη ο οποίος σε υψηλούς τόνους του είπε ότι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, ενώ έλαβε και ανάλογη απάντηση.

Η ένταση ξέσπασε όταν ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ρώτησε τον άνεργο πόσα χρόνια έχει να πληρώσει τους λογαριασμούς του και αν έχει πληρώσει τον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εσκεμμένα δεν πλήρωνε το ρεύμα.

«Δεν σου επιτρέπω, έρχεσαι εδώ με τον παχυλό μισθό σου και κατηγορείς έναν άνθρωπο άνεργο με τρία παιδιά ότι είναι κακοπληρωτής; Δεν το επιτρέπω αυτό» ξέσπασε ο κ. Παπαδάκης.

Για αρκετή ώρα υπήρξε ένταση ανάμεσα στους δύο με τον Γιώργο Παπαδάκη να του λέει ότι θα κατέβει υποψήφιος βουλευτής και ότι πολιτικολογεί.

Η κόντρα συνεχίστηκε όταν ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε να πέσουν διαφημίσεις και είπε: «δε θέλουμε άλλο να σας ακούσουμε μας ενοχλεί η παρουσία σας»…

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα − 1 =