Άγγελος – Αρχάγγελος!

Ακούγεται ότι κάποιες γιαγιούλες που μοστράρονται για μπεμπέκες και κάποια ξεμωραμένα ραμολιμέντα, ηλικιακά ίσοι με τον Παρθενώνα που έχουν πάρει παράτα από τον Αρχάγγελο, θα επανέλθουν λένε τρομάρα τους στις προσεχείς δημοτικές εκλογές για να βοηθήσουν τάχα μου για το καλό της πόλης.

Ρε τα ψώνια, αντί να κάτσουν σπίτια τους να κρατήσουν τα δισέγγονα τους, πετούν κανα 50€ για να φωτογραφηθούν και κάνουν όρεξη να μας κάτσουν και πάλι στο σβέρκο. Βέβαια την μεγαλύτερη ευθύνη για κάποιους από αυτούς τους διατηρητέους άχρηστους που χρόνια σιτίζονται από το υστέρημα του Γλυφαδιώτικου λαού την έχουν οι ίδιοι οι Γλυφαδιώτες που αντί να τους στείλουν στο “πυρ το εξώτερον” τους αγιοποιούν και τους επιβραβεύουν με την ψήφο τους, μέχρις ότου αυτοί αποδημήσουν εις Κύριον. Είναι λυπηρό να εξακολουθούμε με ανωριμότητα να εναποθέτουμε τις ελπίδες μας για το καλό της πόλης σε ανθρώπους που δεκαετίες ολόκληρες το μόνο που μπορούν να επιδείξουν είναι μηδενική προσφορά και ιδιοτέλεια. Και ας μας πει κάποιος από δαύτους τι προσέφερε τόσα χρόνια στην πόλη και εγώ θα του βγάλω το καπέλο, θα τον ευχαριστήσω και θα ζητήσω δημόσια συγνώμη.

Όμως δεν θα το κάνει???  Γι αυτό μήπως θα πρέπει εμείς να δείξουμε περισσότερη ωριμότητα ώστε με τις επιλογές μας να μην επιτρέπουμε να γίνεται η Γλυφάδα το “άσυλο” των αιωνόβιων δημοτικών συμβούλων, των ψυχάκιδων, των ψωνισμένων και των γυρολόγων??? Μήπως??? .

 

αφήστε ένα σχόλιο


8 − = έξι