H ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΡΟΥΖΟΥ ΚΑΙ Η ΛΗΣΜΟΝΙΑ Peace, Love, Unity

Mε αισθήματα χαράς και συγκίνησης το φιλοθεάμον κοινό διαπιστώνει ότι ένα θανάσιμο μίσος ανάμεσα σε δύο άνδρες, τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Βαγγέλη Μειμαράκη αποτελεί πλέον παρελθόν. Peace, Love, Unity-αυτό είναι το νέο σύνθημα που συνεπαίρνει τις καρδιές τους.

xatzinikos-poor-meimarakis-pants-off

Μάλιστα ο Πρόεδρος της Βουλής δεν δίστασε να προτείνει πολιτική συναίνεση μέσα από τις σελίδες της Realnews, όπως θα δείτε και στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

REAL

Η εποχή των παρακάτω διαλόγων δείχνει να έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Μεϊμαράκης -> «Ο Χατζηνικολάου θέλει να μου πιει το αίμα με το καλαμάκι. Δεν θα τον αφήσω»…. «Εγώ δεν είμαι για τα σαλόνια αλλά για την αρένα. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί στην αρένα για να λάμψει η αλήθεια» … «Ξέρω που πάω να δώσω μάχη για αυτό δεν θα με περιορίσει το κουστούμι του Προέδρου, το πετάω άμα λάχει και να ξέρετε ότι όταν βγάζω το κουστούμι, ξεκινάω πάντα από το παντελόνι, δεν θα μου περιορίσει τη δική μου μάχη στην αρένα»
                                                                                               
MEIM Χατζηνικολάου -> “Καμιά φορά, μιλώντας για κοστούμια, γίνεσαι ρόμπα. Να απαντήσω και…
    στον αξιότιμο πρόεδρο της Βουλής, που είπε θα βγάλει το παντελόνι. Τοίχο, τοίχο βγάλτο Βαγγέλη, τοίχο – τοίχο”
Χατζηνικολάου -> “Καμιά φορά, μιλώντας για κοστούμια, γίνεσαι ρόμπα. Να απαντήσω και… στον αξιότιμο πρόεδρο της Βουλής, που είπε θα βγάλει το παντελόνι. Τοίχο, τοίχο βγάλτο Βαγγέλη, τοίχο – τοίχο”

Το συγκεκριμένο «ζήτημα» είχε ανοίξει με αφορμή την ανάδειξη της υπόθεσης ξεπλύματος μαύρου χρήματος από τον Ιωάννη Καρούζο.

Η Realnews  με δημοσιεύματά της εμφάνιζε τον πρόεδρο της Βουλής ως άμεσα ενεχόμενο στην υπόθεση, επικαλούμενη ενυπόγραφη και ένορκη κατάθεση.
Σύντομα όμως η υπόθεση αυτή -και παρά τα επιφαινόμενα- έλαβε τη μορφή σαφούς προσωπικής αντιπαράθεσης, καθώς, από τη μια πλευρά η εφημερίδα επέμενε στα δημοσιεύματα, ο δε κ. Μεϊμαράκης εγκαλούσε άμεσα τον δημοσιογράφο, θεωρώντας ότι η εμμονή της αυτή δεν ήταν τίποτε περισσότερο από μια ιδιοτέλεια, αφού δεν βασιζόταν σε πραγματικά στοιχεία αλλά στην κοινωνική σχέση που είχε με το ζεύγος Καρούζου ως κουμπάρος τους, ενώ ο τρόπος παρουσίασης του θέματος δεν άφηνε κανένα περιθώριο για το ότι η ίδια εφημερίδα υιοθετούσε αυτές τις κατηγορίες.

REAL2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Καθώς όμως η υπόθεση αυτή στην πραγματικότητα δεν έκλεισε ποτέ, μια μικρή μόνο «αφορμή» θα ήταν αρκετή για την αναζωπύρωση της κόντρας που… «εκκρεμοδικούσε». Και η αφορμή αυτή ήρθε, μόνο που δεν ήταν και τόσο «μικρή» καθώς, κατά τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης από την Εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου,  δεν προέκυψε -μέχρι στιγμής- οποιοδήποτε στοιχείο που να δείχνει πως εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα». Αξίζει να σημειωθεί ότι η δικαστική έρευνα για τις off-shore συνεχίζεται, ενώ αναμένεται η απάντηση στα αιτήματα δικαστικής συνδρομής που έχουν αποσταλεί σε χώρες του εξωτερικού.

 

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ήταν πέραν του αναμενόμενου, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης να αισθανθείόχι απλά δικαιωμένος

αλλά και πως «από την πλάτη του έφυγε ένα τεράστιο βάρος, εκείνο της κοινής σπίλωσης», όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν άτομα του στενού του κύκλου.
«Δεν είναι δυνατόν να ποινικοποιούνται οι κοινωνικές σχέσεις», επισήμαναν κύκλοι προσκείμενοι στον Πρόεδρο.

 «Ένιωσε έκπληκτος από το δημοσίευμα που τον ενέπλεκε στην υπόθεση.

 

 

 

 
xatsi Ένιωσε έκπληκτος επειδή κάποιοι φέρονταν να “γνωρίζουν” πολλά περισσότερα πράγματα ακόμη κι’ από τον ίδιο που είναι θεσμικός», τόνισε το περιβάλλον του.
«Δεν πιστεύω πως ο Χατζηνικολάου είχε πολιτικά κίνητρα.

Πιστεύω ότι τα πραγματικά του κίνητρα ήταν προσωπικά και ίσως και κάτι παραπάνω. Ίσως να ενοχλήθηκε ή να “πικράθηκε” που δεν πήρε το κανάλι της Βουλής. Τέλος πάντων… δεν γνωρίζω ακριβώς… Ο χρόνος θα δείξει… Δεν είπα εγώ να μην γράψει κάτι… Θα έπρεπε όμως πρώτα να το είχε διασταυρώσει», είπε στους στενούς του συνεργάτες.

Περασμένα, ξεχασμένα. Οι δύο άνδρες αποφάσισαν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα για το καλό της δημοκρατίας στη χώρα μας.

kourdistoportocali

 

αφήστε ένα σχόλιο


2 + = έντεκα