ΌΤΑΝ Η ΓΙΑΝΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΡΟΖΑ

Όλα τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας για την εξαφάνιση της Γιάννας κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος.

Όσοι διέδιδαν ότι κάνει αυτοσυγκέντρωση παριστάνοντας τον γκουρού στο κατάστρωμα του πολυτελούς σκάφους του Θόδωρου Αγγελόπουλου αποδείχτηκαν κοινοί συκοφάντες.

Στο κρίσιμο διάστημα που όλοι την έψαχναν η Γιάννα επιχειρούσε τη μεγάλη μετάλλαξη.Περνούσε σταδιακά απ’ τη μπουρζουαζία στην επανάσταση. Απ’ το σύστημα στο αντισύστημα. Για να φτάσει ώριμη πλέον στο κρίσιμο σταυροδρόμι και να ξετυλίξει ως μια σύγχρονη Ρόζα Λούξεμπουργκ το νέο της πολιτικό μανιφέστο.

Η κυρία που χρέωσε καμιά τριανταριά δισεκατομμύρια ευρώ το ελληνικό δημόσιο για να στήσει… από χόμπι τους Ολυμπιακούς Αγώνες δηλώνει τώρα αντισυστημική!

Αυτή που διοικούσε χωρίς κανέναν έλεγχο το 2004 με τις στρατιές των αργόσχολων και τους εκατοντάδες δημοσιογράφους που πλήρωνε χρυσάφι ο φορολογούμενος για να τη λιβανίζουν μιλάει για τις ευθύνες του παλιού συστήματος για τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στη χώρα!

Προφανώς η κυρία που παριστάνει τον θηλυκό Λαφαζάνη επιδιώκει να εκδικηθεί το σύστημα γιατί τι θεωρεί απόβλητη, ενώ θα έπρεπε να της εκχωρήσουμε προεδρικό μέγαρο στην Ηρώδου του Αττικού για να οργανώνει πάρτι και χάπενινγκ. Διαφορετικά δεν εξηγείται η αρχιέρεια της διαπλοκής με το σύστημα να μιλάει με μια γλώσσα που παραπέμπει στην Πόλα Ρούπα.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει με την κυρία Γιάννα στην περίπτωση που έχουμε καμιά έκπληξη και εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας η κυρία Μαριάννα.

Τη βλέπω με Καλάσνικοφ στους δρόμους να ηγείται της …Κόκκινης στρατιάς.

lykavito

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα − 1 =